sergio 2328 Napisano Jun 29, 2015 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 30, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1362 Napisano Jul 1, 2015 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Idi u k.... kako je dobar . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Jul 7, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 8, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pab 2 Napisano Jul 20, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Nova Stara Pazova Motocikl: R 25\2 , V 35 II , XS 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za temu. Dugo nisam bio na forumu,ali ova tema I ljubitelji caffe racera I bobbera su me cacnuli da se upisem. U Novoj i Staroj Pazovi ima ekipica koja vec neko vreme radi na ovu temu. Bice mi drago kad se vratim sa mora da okacim slike sta smo radili i uradili . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 20, 2015 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za temu. Dugo nisam bio na forumu,ali ova tema I ljubitelji caffe racera I bobbera su me cacnuli da se upisem. U Novoj i Staroj Pazovi ima ekipica koja vec neko vreme radi na ovu temu. Bice mi drago kad se vratim sa mora da okacim slike sta smo radili i uradili . Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 29, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 29, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, ovo je umetnost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 30, 2015 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan bild upload Oduvek sam se pitao gde na ovakvim motorima nestanu stvari koje se nalaze u krugu? U redu, jasno mi je da se airbox zameni K&N filterima a ste je sa elektronikom? Vidjao sam da bateriju mnogi stave u onu budzu na sedistu mada ni se cini da to ovde i nije slucaj (mnogo je malo to "uzvisenje" rekao bih). Moze li neko ko je upucen u problematiku da mi objasni? Hala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 30, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se neko zaigrao na kompu! Ko zna. Evo jedna lepa masina koju sam ja slikao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 9, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ragliani 0 Napisano Avgust 15, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Zovem se Bojan i iz Beograda sam. Do sada sam vozio vespu px200e,međutim u poslednje vreme sam se zablentavio cafe racer motorima i u skladu sa tim sam pazario suzuki gs550 1983god. Trenutno je u garaži i polako kreće sređivanje. Uglavnom sam nabavio sve potrebne delove za zamenu jedino šta mi nedostaje je neki dobar rezervoar pa bih zamolio za neki savet. unapred zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Avgust 15, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Ova cx meni prelepo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Avgust 16, 2015 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ragliani, I ja vozim Vespu LML 2T 150ccm od ovog proleca ali sam se vrlo brzo zarazio idejom o kupovini nekog naked-a i transformaciji u cafe racer. Nadam se da ce tvoje slike obrade Suzukija naterati i mene da pazarim drugi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 16, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krüger 6 Napisano Avgust 17, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Novi Sad/Berlin Motocikl: KTM 690SM Prijavi odgovor kao problematičan Pored endura jedino bi mogao ovako nesto da vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 18, 2015 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sine Ali ja imam da kazem problem sto sam ja nezgrapan za ovakve motore, svi su mi mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 20, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova cx meni prelepo izgleda. Kad ti se toliko svidja evo jos detalja: http://caferacersunited.com/honda-cx500-cafe-racer-by-gavin-clarke/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Avgust 20, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9974 Napisano Avgust 31, 2015 Drug član, 4475 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Septembar 6, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, evo, ja nisam iz ove Caffe racer price ali me je zamolio drug za informaciju pa postavljam ovde pitanje: naime, drug iz Temisvara pravi Caffe Racer pa se sreo sa nekim bikerom/majstorom (nisam najbolje razumeo) iz Srbije prilikom moto skupa u Aradu (Rumunija) koji mu je dao broj telefona majstora koji radi u aluminijumu i izradjuje rezervoare i sedista od aluminijuma, za Caffe racer. Covek je uspeo da razgovara sa majstorom ali su posle izgubili svaku vezu. Da li je majstor promenio broj telefona ili ... ne znam. Da li moze neko da me uputi na nekog majstora koji se time bavi? Mozda neki mail ili broj telefona? Unapred hvala, Predrag 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikale 4 Napisano Septembar 7, 2015 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde I ja malo da se pohvalim. https://www.facebook.com/groups/491065317715334/493071390848060/?notif_t=like Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 7, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pohvali se i nama koji nemamo facebook. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Ajde I ja malo da se pohvalim. https://www.facebook.com/groups/491065317715334/493071390848060/?notif_t=like Da li je to aluminijum? Da li mozda ti radis u aluminijum? Ako ne, mozes da mi preporucis coveka koji to radi? Stvarno bi mi pomogao. Jedan kontakt broj i nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...