Jump to content

Moto Zajednica

Cafe Racer kultura

Recommended Posts

• Vinyl rider, 826 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

:Mina:

08.jpg

Idi u k.... kako je dobar .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: R 25\2 , V 35 II , XS 650

Pozdrav za temu. Dugo nisam bio na forumu,ali ova tema I ljubitelji caffe racera I bobbera su me cacnuli da se upisem. U Novoj i Staroj Pazovi ima ekipica koja vec neko vreme radi na ovu temu. Bice mi drago kad se vratim sa mora da okacim slike sta smo radili i uradili .

• Podržavam 2

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Pozdrav za temu. Dugo nisam bio na forumu,ali ova tema I ljubitelji caffe racera I bobbera su me cacnuli da se upisem. U Novoj i Staroj Pazovi ima ekipica koja vec neko vreme radi na ovu temu. Bice mi drago kad se vratim sa mora da okacim slike sta smo radili i uradili .

Samo napred  :takoje:

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

taimoshan_triumph_thunde.jpg
bild upload

Oduvek sam se pitao gde na ovakvim motorima nestanu stvari koje se nalaze u krugu? U redu, jasno mi je da se airbox zameni K&N filterima a ste je sa elektronikom? Vidjao sam da bateriju mnogi stave u onu budzu na sedistu mada ni se cini da to ovde i nije slucaj (mnogo je malo to "uzvisenje" rekao bih).

Moze li neko ko je upucen u problematiku da mi objasni?

Hala unapred.

• U prolazu, 1 post

Pozdrav svima! Zovem se Bojan i iz Beograda sam. Do sada sam vozio vespu px200e,međutim u poslednje vreme sam se zablentavio cafe racer motorima i u skladu sa tim sam pazario suzuki gs550 1983god. Trenutno je u garaži i polako kreće sređivanje. Uglavnom sam nabavio sve potrebne delove za zamenu jedino šta mi nedostaje je neki dobar rezervoar pa bih zamolio za neki savet. unapred zahvalan!

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150

Pozdrav ragliani,

I ja vozim Vespu LML 2T 150ccm od ovog proleca ali sam se vrlo brzo zarazio idejom o kupovini nekog naked-a i transformaciji u cafe racer. Nadam se da ce tvoje slike obrade Suzukija naterati i mene da pazarim drugi motor :D

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г.

Pozdrav svima,

evo, ja nisam iz ove Caffe racer price ali me je zamolio drug za informaciju pa postavljam ovde pitanje: naime, drug iz Temisvara pravi Caffe Racer pa se sreo sa nekim bikerom/majstorom (nisam najbolje razumeo) iz Srbije prilikom moto skupa u Aradu (Rumunija) koji mu je dao broj telefona majstora koji radi u aluminijumu i izradjuje rezervoare i sedista od aluminijuma, za Caffe racer. Covek je uspeo da razgovara sa majstorom ali su posle izgubili svaku vezu. Da li je majstor promenio broj telefona ili ... ne znam. Da li moze neko da me uputi na nekog majstora koji se time bavi? Mozda neki mail ili broj telefona?

Unapred hvala,

Predrag

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г.

Da li je to aluminijum? Da li mozda ti radis u aluminijum? Ako ne, mozes da mi preporucis coveka koji to radi? Stvarno bi mi pomogao. Jedan kontakt broj i nista vise.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja