Jump to content

Moto Zajednica

Cafe Racer kultura

Recommended Posts

• Hronični Motociklopata, 7406 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Ima potencijala :takoje:

Mada mislim da su mu proporcije malo pobrkane, rezervoar mu je premali, tj. prekratak, pa samim tim sediste i rep su previse zbijeni napred, a tocak onda deluje previse istureno :neznam:

Tu treba staviti veci (duzi) rezervoar i onda ce sve ostalo lepo da legne, inace Yamajka XZ550 je super masina :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 53 postova

Ima potencijala :takoje:

Mada mislim da su mu proporcije malo pobrkane, rezervoar mu je premali, tj. prekratak, pa samim tim sediste i rep su previse zbijeni napred, a tocak onda deluje previse istureno :neznam:

Tu treba staviti veci (duzi) rezervoar i onda ce sve ostalo lepo da legne, inace Yamajka XZ550 je super masina :moto3:

Da mozda deluje tako. Drugar je to radio iz glave onako po svom nahodjenju. Mislim da ima jos tu da se radi, videcemo sta kraj kaze.

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

A gde su mu pedale ? koju vrstu pogona koristi  kad ne vidim nigde ni dovod struje ni dovod goriva :) ?

Ovo je verovatno samo animacija.

• Vinyl rider, 830 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

A gde su mu pedale ? koju vrstu pogona koristi  kad ne vidim nigde ni dovod struje ni dovod goriva :) ?

Pa zar nevidiš da nema ni ćopavu , verovatno ima neki levitacioni-anti-gravitacioni žiroskop .

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Jes' vala !

Pa to bi padalo gde god da ga ostaviš, morao bi se stalno uz ogradu prislanjati :) .

Ja sam danas rešavao zadnji kraj na mom XS500. Nije ispalo loše kao neko prelazno rešenje i za uložene novce.

Sutra nastavljamo sa radovima.

• Svrati ponekad, 349 postova
  • Motocikl: Gazela

Направи га Француз без "ћопаве"http://www.dimitribez.com/#!honda---cb1100/c7fy

п.с. Тема се зове " Кафе Рејсер култура" предпостављам да у њој могу бити постављани и прототипови а не само функционални мотоцикли. Поставио сам ове слике зато што ми се свиђа овај концепт, и што може некоме да да добру идеју за свој пројект. Али као много пута до сад одмах креће пљувачина . Навикао сам на то, али нисам очекивао то од администратора :staa2:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja