mister Zak 35 Napisano Mart 27 U prolazu, 7 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10867 Napisano Mart 27 Hronični Motociklopata, 7490 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan ^ ovo gore bas i nema mnogo veze sa Cafe Racerima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister Zak 35 Napisano Mart 27 U prolazu, 7 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Disko Nindža je napisao: ^ ovo gore bas i nema mnogo veze sa Cafe Racerima kako nema , pa sve je skoro izmenjeno i sklonjen visak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 100 Napisano Mart 27 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vise baca na neki (b)rat/bobber chop, svejedno interesantan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 100 Napisano Utorak u 20:57 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 155 Napisano Sreda u 15:54 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan A sta kaze nas zakon jel bilo nekih izmena hoce li se konacno dopustiti registracija modifikovanih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister Zak 35 Napisano Sreda u 16:01 U prolazu, 7 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, stryker_026 je napisao: A sta kaze nas zakon jel bilo nekih izmena hoce li se konacno dopustiti registracija modifikovanih motora iskreno ne znam ja sam morao slati u nemacku preko neke garaze da urade tamo dozvolu i cena je ogromna jer ni u Italiji u mom slucaju nema sanse da dobijem dozvolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 155 Napisano Sreda u 16:24 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, mister Zak je napisao: iskreno ne znam ja sam morao slati u nemacku preko neke garaze da urade tamo dozvolu i cena je ogromna jer ni u Italiji u mom slucaju nema sanse da dobijem dozvolu I ja sam cuo da skoro nigde u Evropi to nije moguce i ako jeste cena uopste nije pristupacna nadao sam se da je ipak doslo do nekih promena ali uzalud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 100 Napisano Sreda u 16:28 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma gdje ce bit promjena, vidis kakvo je vrijeme doslo zivimo u sumraku motociklizma. Danas moras znat vise od inspektora na tehnickom da bi dodao nesto legalno na motor a da te ne pegla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister Zak 35 Napisano Sreda u 16:34 U prolazu, 7 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, stryker_026 je napisao: I ja sam cuo da skoro nigde u Evropi to nije moguce i ako jeste cena uopste nije pristupacna nadao sam se da je ipak doslo do nekih promena ali uzalud ja idem preko ove garaze sto rade samo te izmene na motorima , mene ce izaci oko 2000 samo za prednji tocak da dobijem dozvolu tako da se ne ispalti nikako ali jebga jos mi samo to ostalo da uradim pa sam odlucio platiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 155 Napisano Sreda u 16:51 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, mister Zak je napisao: ja idem preko ove garaze sto rade samo te izmene na motorima , mene ce izaci oko 2000 samo za prednji tocak da dobijem dozvolu tako da se ne ispalti nikako ali jebga jos mi samo to ostalo da uradim pa sam odlucio platiti I kad sve to pribavis onda ce moci normalna godisnja registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mister Zak 35 Napisano Sreda u 17:01 U prolazu, 7 postova Lokacija: Italija Motocikl: yamaha xv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, stryker_026 je napisao: I kad sve to pribavis onda ce moci normalna godisnja registracija da onda prolazim tehnicki i to je to ne mogu mi posle nista ako me zaustave jer imam sve uredno na registraciji , recimo sad da me zaustave bez dozvole za veci tocak sto sam stavio od dozvoljenog ode motor odmah i ko zna kolika kazna i plus bi me terali na tehnicki gde bi morao sve vratiti na motor kakav je bio pre a to je nemoguce barem u mom slucaju jer nemam vise nista od tih originalnih delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 170 Napisano Četvrtak u 19:12 Svrati ponekad, 488 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam moj Cafe racer radio u dogovoru sa momcima sa tehničkog.šta ne sme da se dira,a šta sme. Registrujem ga 3 godine, jedino montirao štitnik lanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 155 Napisano Petak u 19:24 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 4. 2025. at 21:12, mikamoto je napisao: I ja sam moj Cafe racer radio u dogovoru sa momcima sa tehničkog.šta ne sme da se dira,a šta sme. Registrujem ga 3 godine, jedino montirao štitnik lanca. Jel moze neka slika motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...