Cvijanović 1676 Napisano Maj 10, 2018 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima raznih modela ramova....mislim da prerada 50-ke nije osuđena isključivo na taj pravac.Orion gizmo,orion luksor,sprintov kros od 50ccm....sve su konstrukcije ramova,svaka za sebe.Skuter je posebna priča i totalno drugi pravac u svemu tome.Kod 50-ki se više ide na tjuning,stajling je kliše a kastomizacija je rezervisana za više kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 10, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora znaciti da je kasomizacija rezervisana samo za vise kubika, ali kao i u svemu trazi se isplativos, tj. potencijalna zarada. Vidis i sam cijene takvih motocikala pogotovo na zapadu, idu do vrtoglavih cifri. Napolju se to cijeni kao kreativnos i rucni rad, a kod nas ne. Ja prvo polazim od sebe, volim vidjeti dobru preradu ,ali nikad ne bi "sjekao" bilo koji motocikl, moze neka laksa prerada koja ne narusava ukupni izgled motocikla. Tako da je dobro da se covjek necim zanima i ispoljava svoju kreativnost za`rad svoga zadovoljstva. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Maj 11, 2018 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...i da ima viziju(to se kaže na te ve u)a majstori to drugačije kažu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 13, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne savremene vizijeVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 14, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Jun 28, 2018 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Moj novi projekat Suzuki Katana 6 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 28, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan upload pic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SloboT 0 Napisano Jul 20, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drustvo. Imam zelju da sam napravim svoj cafe racer, treba mi savjet sta da kupim. Nisam bas posebno dobar sa finansijama, pa mi treba nesto jeftino. Ne mora to biti jeka zvijer, jer mi je ovo prvi projekat u koji se upustam, samo mi je bitno da imam dosta prostora za modifikovanje, kako bih napravio melem za oci. Inace sam devetnaestogodisnjak, koji obozava klasicne motore i auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @SloboT Jeftino ili skoro dzaba mozes samo batine dobiti, sve ostalo ti valja dobro platiti, a narocito projekat Cafe racer da bude kako rece melem za oci. Ovo sto gledas na ovim fotkama debelo kosta, ali ima i vrijednost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SloboT 0 Napisano Jul 20, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan [mention=43669]SloboT[/mention] Jeftino ili skoro dzaba mozes samo batine dobiti, sve ostalo ti valja dobro platiti, a narocito projekat Cafe racer da bude kako rece melem za oci. Ovo sto gledas na ovim fotkama debelo kosta, ali ima i vrijednost. Da, znam to. Znam da su dijelovi skupi i sve to. Ali zanima me preporuka za neki solidan motor, za podlogu. Imam par solucija za dijelove, samo nemam ono najvaznije, podlogu. Jer BiH je takva da nema “dobrih” motora.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 20, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan On 28.6.2018. at 11:00, aleksandar andric je napisao: Moj novi projekat Suzuki Katana Ako si ga vec ovako odradio a nisi sakrio akumulator ko sto drugi rade a i ostalo, pretpostavljam da jos nije zavrsen rad. Treba tu staviti sa strane nesto da se ne vidi UNIBAT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavoljubovski 43 Napisano Avgust 23, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Yamaha DragStar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Honda VF750S U vlasnistvu mog druga(bio je standardni izgled,sve je on sam prepravio) , a u fotografiji moje vlasnistvo :) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 23, 2018 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan On 20.7.2018. at 17:34, SloboT je napisao: Da, znam to. Znam da su dijelovi skupi i sve to. Ali zanima me preporuka za neki solidan motor, za podlogu. Imam par solucija za dijelove, samo nemam ono najvaznije, podlogu. Jer BiH je takva da nema “dobrih” motora. Sent from my iPhone using Tapatalk Рецимо да би добро могао да се доради неки Suzuki GS серије 1980-1986 годиште. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Avgust 25, 2018 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari sta mislite o ovom motoru Yamaha xj600 '87. Projekat koji je dobrim delom zavrsen, to je od mog burazera. Ja sam mog KLEa prodao, a on daje njegov u bescenje. Zao mi je da ga proda, pa razmisljam da ga ja uzmem za mene. Motor je generalno dobar ide bas dobro ali trebalo bi jos malo da se picne. Svaki komentar je dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Moja HONDA CB360..iz sredine 70tih. Ako dobro brojim ovo je 4..5 reinkarnacija...TURPIJATECH 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DačaR 0 Napisano Septembar 23, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan posle dužeg razmišljanja odlučio sam da uzmem caffe racer. problem koji imam je što se ne rezumem previše u prerađene motore. gledao sam oglase, kako kod nas tako i u inostranstvu i shvato da imam 2 opcije. da naručim neki iz radionice (u tom slučaju mi treba preporuka za dobru radionicu) ili da kupim neki sa oglasa (tada bi mi trebao dobar mehaničar, koji poznaje cafe racere) molim za preporuku radinice/mehaničara (idealno u Beogradu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisat 6 Napisano Septembar 24, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Bmw r 850 rt...Honda Shadow...apn6 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me, kako se registruju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 24, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od ove godine nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 13, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo na interesentnu preradu DR 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 13, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan XJR 1300 On 9/24/2018 at 11:28 AM, Branko said: Od ove godine nikako. Čini mi se da sam pročitao negde na onoj temi kako je neki kolega skoro, po novom, registrovao cafe racera bez problema. Čini mi se... Možda mu se posrećilo. A i pitam se koliko bi svaki radnik na tehničkom u zemlji morao da se razume u motore i modele da bi znao da uoči svaku preradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 13, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Singularitet Negdje u temi o novom tehnickom pregledu neko napisa da su ga vratili zbog promjenjenog guvernala i neke gluposti, a motocikl 95% u fabrickom stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 13, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne kažem. Totalno ludilo u toj oblasti - od pojedinih stavki u propisu do sumanutih tumačenja. Izgleda da svašta može da se zalomi. Opet nije mi jasno kako su mu provalili aftermarket guvernal? Edit: osim ako ga nije nahvatao @bdada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 13, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle ti @bdada pade na pamet? On je u Sremu , a ovaj momak je bio negdje u (cini mi se ) Vojvodini ili grijesim. Provalili ga po fotografiji motocikla koju imaju u katalogu, a mislim da je u pitanju Suzuki GS 500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Octobar 13, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kao i u svim oblastima tako i na teh. pregledima imas "povlastene" i one kojima "masu macem iznad glave" kada je kontrola u pitanju, verovatno se zalomio (raps sa GS-om) kod ovih drugih a oni se koriste slikama sa google jer je malo poznavalaca izvornog oblika motocikla (mada se realno to ne trazi) ali strah od zatvaranja je jaci. Evo recimo u Sremu postoji teh. koji ne da nije slikao kada je to od nas usmeno trazeno nego ne slika ni sada kada je zakonom propisano. Kada je gore pomenuti motocikl u pitanju ja licno, naravno da ne bih pravio problem ali gde brusilica radi i seku se delovi rama to je vec upitno, mada i za to postoji resenje ali u normalnom svetu, seci, vari ... postoje merodavniji ljudi da procene kvalitet tj bezbednost prerade, ipak smo mi samo tehnicari i mmv ali Srbija je u pitanju gde prestaju da vaze i zakoni prirode a ne logike i zdravog razuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Octobar 13, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Branko sali se @Singularitet video da citam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...