lasko 114 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan bitno je da joj ne fali neki deo,tj. da je kompletna,moze da bude malo izguljena i sta ti ja znam,prljava,ali da ne mora da se gituje... cena ne veca od 1000 dinara... pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 12, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ovo prelazi cenovni rang koji si odredio ali je i maska dosta lepsa od originala http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86392-maska-sa-farom-za-klx-250-300-450-650/page__view__findpost__p__1385537 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan video sam tu,ali cena je problem...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slucaju hvala ti sto si pokusao da mi pomognes pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Novembar 13, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja...Slikacu je sutra i poslati ti slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Novembar 16, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/87117-p-tomos-ctx-u-delovima/page__p__1398906__fromsearch__1#entry1398906 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Novembar 16, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Skupa mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...