lalajko 2024 Napisano Novembar 11, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da kupim neku od ovih UZ kadica za ciscenje dizni i jos nekih stvari. http://mobilnicentar.rs/index/Ultrazvucne%20kade_Ultrazvucna%20kada_modeli_543 Sta mislite o njima? Koja tecnost se u njima koristi? Imate li neku preporuku? Vidim da se za cenu ciscenja dve dizne moze kupiti kadica pa to mogu da radim kod kuce, kad pozelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Novembar 11, 2012 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ideja, nisam znao da je ovo sad toliko jeftino. Samo ne piše za ove jeftine ništa. Moj drugar ima pravu za dizel dizne. Koristi isključivo namensku tečnost koja košta poprilično, a za rad ima rešenje da ne troši tečnost, stavi dizne u teglu sa tečnošću pa nju u kadu tako da vrlo malo baci tečnosti i to verovatno nakon više upotreba. Za obične delove može i nešto drugo od tečnosti, al sam zaboravio šta sve "majstori" zloupotrebljavaju. Mora da odem da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 11, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ova zadnja ( i najskuplja ) : http://mobilnicentar.rs/artikal/Ultrazvucne%20kade_Ultrazvucna%20kada_UD35s%200.7l_10004340_543# Kao što piše - prima 0,7 litara tečnosti, pa ti vidi onda kolika je. Ja imam jednu sličnu u kojoj karburator moram da čistim iz dva puta jer ceo nemože da stane odjednom. I pri tom mislim na karburator od MZ-a. Karburatori sa mog Suzukija - ne bi mogli ni iz dva puta da se očiste jer su vakumski i glomazniji . U zavisnosti šta misliš da čistiš - prvo se raspitaj za mere kadice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 11, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetno i sve na jednom mestu ... http://www.maget.rs/index.php/products/service/ultrasonic-bath Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 11, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa čovek hoće da čisti dizne za to je zapremina od 0,7L dovoljna, samo što meni ova naprava ne deluje baš obećavajuće pgotovo za čišćenje dizni gde mora da postoji simulator rada motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 12, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sem ove dva poslednj(skupe) ostale su bacanje para i glupost.....dobra UZ kadica kosta od 140e pa navise..... druga stvar je zapremina.....iako na slikama izgledaju veliko, u stvari su zaista male, pa pripazi na to.... sto se tice ciscenja, uvek mozes da upotrebis neki deterdzent, jer on samo uklanja prljavstinu, a ne ostecuje metal..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Novembar 17, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan netreba da kupujes kadu otidji u servis mobilnih telefona i zamoli nekog od radnika da ti ocisti dizne ili sta treba ja sam u radnji koristio te kade za ciscenje raznih dijelova motora koji su mogli stati i kada zavrsi posao bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Novembar 17, 2012 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan http://trad4u.eu/webshop/9_/47-vgt-analoge-3l-ultrasoon-reiniger-met-verwarming-en-afvoer.html?language=en_US 3L 130e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...