vladom 8 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Vrbas, Vojvodina Motocikl: vespa pk 50 xl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gotivim Vespe ali ova mi nikako nije lepa, cak mi je ruznjikava. Bez uvrede. Da imam milijarde eura ne bih kupio Vespu ili Lamborghini, imao bih prosecnu kucu, vozio Volvo S60 i Yamahu T-Max To je ljubav. Sto ne znaci da ne mislim da je ova Vespa dobra ! Ukusi su razliciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladom 8 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Vrbas, Vojvodina Motocikl: vespa pk 50 xl Prijavi odgovor kao problematičan Gotivim Vespe ali ova mi nikako nije lepa, cak mi je ruznjikava. Bez uvrede. Da imam milijarde eura ne bih kupio Vespu ili Lamborghini, imao bih prosecnu kucu, vozio Volvo S60 i Yamahu T-Max To je ljubav. Sto ne znaci da ne mislim da je ova Vespa dobra ! Ukusi su razliciti Pa upravu si za ovu Vespu, stvarno je skupa, previse, a sto se tice Yamahe t-max, ja bih pre kupio Vespu px 200 polovnu u losem stanju i restaurirao je, sve to za 1000 eura, i bolje prosao nego za t-maxa. Al to su vec ukusi o kojima ne treba diskutovati. Pozdrav... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je u PM, videh je na sajmu...... Ali je skupa u 3 LEPE PM......tako da ostaju još 2 PM razloga za ne kupiti..... ...šalu na stranu, lepa je, dizajn bolji nisam video, ali prvo je cena veoma odbojna, drugo je motor od 125 ccm, a treće, zaštita od vetra je apsolutno nikakva bez ikakve mogućnosti za dodavanje nekakvog vetrobrana, što dovodi do pitanja "za gde" je ovaj skuter? Ali da ne ostavlja čoveka ravnodušnog, to joj se ne može oduzeti. Nekome prlepa, nekome preružna, uglavnom, svi znaju tačno, bez greške o kom se modelu radi, čak i ne baš upućenima u Vespe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespasian Beograd 74 Napisano Jul 27, 2013 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa Prijavi odgovor kao problematičan slazem se... samo mala ispravka: postoji opcija za vetrobran kao kod svih modela pre...cenu ne znam, a mozda i bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Avgust 15, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka roba nadje svoga kupca...:)pa i ova ce... imao sam prilike sa drugarima da vidim proizvodnju iste, u Fabrici u Pontederi ove godine. WRE ekipa je bila prva(i za sada jedina civilna grupa) kojoj je omogucen ulazak u fabriku. Za razliku od ostalih proizvodnih linija u Piaggio fabrici kojih ima 9 i sve su isto postavljene za novu Vespu je kruzna linija. Razlika se vidi odmah. Na starim linijama proces sklapanja je standardan, i na kraju se vrsi kontrola istih. Za novu vespu, posle svakog segmenta sklapanja, postoji sto sa dva ili tri inzenjera u belim mantilima koji na kompjuterima prveravaju svaki delic iste. U razgovoru sa menadzerom fabrike, dosli smo do podatka da nova vespa a to vole ljubitelji starih klasicnih vespi, nije izradjena od plastike, vec su delovi koji su na modernim vespama plasticni uradjeni od aluminijuma. Svetlosna grupa e skroz uradjena u led tehnologiji, a far je xenonski naravno. Sto se detalja iste tice, rucice su kozne i naravno rucno napravljene. Sam kljuc, odnosno ceo privesak koji je kao kod automobila popularni skakavac... Znaci svi ti neki mali detalji sigurno dizu cenu iste sto sa razlogom sto ne. Mislim da ciljna grupa Piaggio fabrike i nisu kupci sa normalnim primanjima vec ljudi koji imaju novca. Takodje postoji prica, naravno fabrika je to demantovala da ce se ista raditi samo u 2.000 primeraka, sto znaci da ce ista za nekih 20-ak godina biti poprilicno na ceni. Licno mislim da je ista jednosed, znaci moze suvozac da sedne ali je polozaj sedista toliko pod nagibom da imam utisak da ce suvozac da klizi stalno na vozaca, Ispod sedista se nalazi samo mali kocasti odeljak u koji moze da stane ali bukvalno nasa saobracajna dozvola sto se dodatne opreme vetrobrana i grila koji ide iznad zadnje stopaljke tice, pretpostavljam da je cifra trocifrena za iste, ali ko ima novca za novu Vespu, mislim da mu ta dva detalja nece biti problem. Sve u svemu skupa da, ali koliko vidim vec je nasla kupce u okolnim zemljama, Hrvatska, Rumunija, Grcka, pa cak je vidjena i jedna kod Palate Albanije u Beogradu sve sa BG tablicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...