Jump to content

Moto Zajednica

clip on risers za kawasaki zx6r 2001

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova

nadam se da nisam omasio topic.pitanje je sledece...koje,,velicine,,da trazim clip on risers...da ih nije neko vec ugradjivao na kawasaki zx6r pa da ima iskustva,jer ja nemam....i gdje u beograd da ih kupim,jer sam uskoro ako bogda u beograd.svako misljenje i sugestija su dobro dosli...pozdrav svima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 392 postova
  • Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :(

U Beogradu tesko da ces moci da kupis. Caruga ih je ugradio kod sebe na ZX10R, ali u vrlo kratkom roku mu je jedan pukao u voznji, jedva je zivu glavu izvukao, pa je brze bolje skinuo i vratio se na serijski. Mozes da pogledas po Ebayu, ima univerzalnih, ali i specificnih za odredjene modele.

• U prolazu, 15 postova

U Beogradu tesko da ces moci da kupis. Caruga ih je ugradio kod sebe na ZX10R, ali u vrlo kratkom roku mu je jedan pukao u voznji, jedva je zivu glavu izvukao, pa je brze bolje skinuo i vratio se na serijski. Mozes da pogledas po Ebayu, ima univerzalnih, ali i specificnih za odredjene modele.

CARUGA...sa bijelim kawasaki zx10r....e,pa znam ga sa nlb foruma.e,koji car...sa r-om obiso maltene cijelu evropu.svaka mu cast.sad si me prepao za ugradnju clip on ricers....neznam ni sam....i sad odlicno sjedim na motor,ali sam mislio da to jos malo poboljsam.....sad vise nisam ni siguran,iskreno.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja