kotor7 2 Napisano Novembar 11, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da nisam omasio topic.pitanje je sledece...koje,,velicine,,da trazim clip on risers...da ih nije neko vec ugradjivao na kawasaki zx6r pa da ima iskustva,jer ja nemam....i gdje u beograd da ih kupim,jer sam uskoro ako bogda u beograd.svako misljenje i sugestija su dobro dosli...pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kotor7 2 Napisano Novembar 12, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko kakav info... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu tesko da ces moci da kupis. Caruga ih je ugradio kod sebe na ZX10R, ali u vrlo kratkom roku mu je jedan pukao u voznji, jedva je zivu glavu izvukao, pa je brze bolje skinuo i vratio se na serijski. Mozes da pogledas po Ebayu, ima univerzalnih, ali i specificnih za odredjene modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kotor7 2 Napisano Novembar 14, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu tesko da ces moci da kupis. Caruga ih je ugradio kod sebe na ZX10R, ali u vrlo kratkom roku mu je jedan pukao u voznji, jedva je zivu glavu izvukao, pa je brze bolje skinuo i vratio se na serijski. Mozes da pogledas po Ebayu, ima univerzalnih, ali i specificnih za odredjene modele. CARUGA...sa bijelim kawasaki zx10r....e,pa znam ga sa nlb foruma.e,koji car...sa r-om obiso maltene cijelu evropu.svaka mu cast.sad si me prepao za ugradnju clip on ricers....neznam ni sam....i sad odlicno sjedim na motor,ali sam mislio da to jos malo poboljsam.....sad vise nisam ni siguran,iskreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...