Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia RS 125 Overhaulin

Recommended Posts

• Gazda Slavko, 208 postova
  • Motocikl: Aprilia RS 125

Fazon je u tome zato sto ja znam sta je iza oklopa i ne interesuje me da li ce se majstor oduseviti ili nece :zvizduk:

Samo bocni deklovi su plavi ostalo je crno..

Mogu da primetim nesto,al bez ljutnje i da ne mislis da hejtujem.

Lepo je sto si ofarbao masinu u onu boju,ali ne kapiram zasto si to radio kad vec imas takav motor da se sa oklopima nista ne vidi ?

Da je neki naked gde se vidi malo masina pa i ajde,ali ovako mislim da se majstori nece previse odusevljavati kad skinu plastike i vide plav agregat.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

Fazon je u tome zato sto ja znam sta je iza oklopa i ne interesuje me da li ce se majstor oduseviti ili nece :zvizduk:

Samo bocni deklovi su plavi ostalo je crno..

Lepo je sto si ofarbao masinu u onu boju,ali ne kapiram zasto si to radio kad vec imas takav motor da se sa oklopima nista ne vidi ?

Da je neki naked gde se vidi malo masina pa i ajde,ali ovako mislim da se majstori nece previse odusevljavati kad skinu plastike i vide plav agregat.

Postujem to,iako bih ja to drugacije uradio :)

Ceo motor ti je sad cakum pakum,kad stavis karb napravi neki snimak ubrzanja.

Svaka cast na trudu

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

Iako nisam neki veliki ljubitelj "sportskih " motora ovo izgleda kao da je iz neke tjunerske kuce , svaka cast na trudu i drago mi je da vidim jednu RS u odlicnom stanju !!! :takoje:

• Podržavam 1

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Svaka cast.

Bas je lepo i detaljno odradjen....ko picino okce,sto bi jedan moj bivsi profesor rekao.

Alal vera...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 225 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 600 E

Ovaj mora da je vozio neki gay ,dugine boje na motoru. :D

Fantasticno ofarbano i sredjeno! Koliko kosta ovakvo farbanje? Posalji mi kontakt farbara u pm ako nije problem.

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Slazem se 100%. Sreca pa oklopi pokrivaju masinu, jer si ga tom plavom bojom... Jbg, lepo je ofarbano, lepa je nijansa plave metalik, to stoji, ali, ipak... msm kombinacija tih boja na ovakvom bajku i nije bas najsrecnija...

I, da, ne preteruj i ne diraj tockove - za sada. Lepa ti je ova kombinacija sa crvenim trakicama, izgleda sasvim lepo i ozbiljno, sve ostalo bi vec preslo u kic. (moje misljenje :neznam: )

Slazem se 100%. Sreca pa oklopi pokrivaju masinu, jer si ga tom plavom bojom... Jbg, lepo je ofarbano, lepa je nijansa plave metalik, to stoji, ali, ipak... msm kombinacija tih boja na ovakvom bajku i nije bas najsrecnija...

I, da, ne preteruj i ne diraj tockove - za sada. Lepa ti je ova kombinacija sa crvenim trakicama, izgleda sasvim lepo i ozbiljno, sve ostalo bi vec preslo u kic. (moje misljenje :neznam: )

Tockovi ostaju sa trakicama,bolje se uklapa to sam i ja skapirao.

Ne znam koja druga boja bi bila srecnija na ovakvom bajku?

Najlepsi rs koji sam do sada video,previse ljubavi, paznje i novca ulozeno u rs-a , a na kraju ispalo odlicno..SVAKA CAST!

Hvala puno! :) :) :)

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Aprilia RS 50

Caos,zadivljen sam tvojom apriliom. Lepsu 125- nisam video. Zeleo bih da ti postavim par pitanja. Jako mi se svidja kako je motor ofarban. Zapravo moj motor je juce rastavljen (u naj sitnije delove) jer mu je pod hitno potrebno detaljno sredjivanje i polako se sprema za farbanje. Kod mene je vec tri godine i odlucio sam da joj posvetim malo paznje. Zanima me gde si nabavljao nalepnice? Da li je to komplet nalepnica? ja sam u dilemi vec nedelju dana jer ne znam sta da nalepim na nju kad se ofarba. Da li je lakirano preko tih nalepnica? I jos samo ovo, da li mozes da mi posaljes na cetu koliko su te kostale nalepnice a koliko farbanje. Hvala ti unapred. Pozz. :)

• Podržavam 1

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Kад сам куповао мотор дебело сам размишљао између Хонде НСР и Априлије РС. И на крају мени преломи да ми је НСР много лепши.

Да си поставио тему пар месеци раније, ја мислим да бих се још премишљао. :)

Као што много рекоше горе, најлепши РС којег сам видео.

Него, ај ти мени у ПМ пошаљи колико те је изашло фарбање пластика. Чини ми се да си негде раније рекао да су пластике биле у "катастрофалном стању" ако се добро сећам, па сад ме занима колико то, да су се морале варити и сређивати детаљније за фарбање, или си то мислио овако фигуративно? Све ми то баци у ПМ :)

Поздрав.

• Podržavam 1

Hvala... :)

Oba su lepa na svoj nacin,vazi poslacu ti sve u PM :)

Kад сам куповао мотор дебело сам размишљао између Хонде НСР и Априлије РС. И на крају мени преломи да ми је НСР много лепши.

Да си поставио тему пар месеци раније, ја мислим да бих се још премишљао. :)

Као што много рекоше горе, најлепши РС којег сам видео.

Него, ај ти мени у ПМ пошаљи колико те је изашло фарбање пластика. Чини ми се да си негде раније рекао да су пластике биле у "катастрофалном стању" ако се добро сећам, па сад ме занима колико то, да су се морале варити и сређивати детаљније за фарбање, или си то мислио овако фигуративно? Све ми то баци у ПМ :)

Поздрав.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja