SLRS 98 Napisano Januar 22, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Fazon je u tome zato sto ja znam sta je iza oklopa i ne interesuje me da li ce se majstor oduseviti ili nece Samo bocni deklovi su plavi ostalo je crno.. Mogu da primetim nesto,al bez ljutnje i da ne mislis da hejtujem. Lepo je sto si ofarbao masinu u onu boju,ali ne kapiram zasto si to radio kad vec imas takav motor da se sa oklopima nista ne vidi ? Da je neki naked gde se vidi malo masina pa i ajde,ali ovako mislim da se majstori nece previse odusevljavati kad skinu plastike i vide plav agregat. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Januar 22, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stavicu isti,28mm Ovakav treba da stigne Koji karb stavljas ? Neki protocniji msm veceg promera ili ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Fazon je u tome zato sto ja znam sta je iza oklopa i ne interesuje me da li ce se majstor oduseviti ili nece Samo bocni deklovi su plavi ostalo je crno.. Mogu da primetim nesto,al bez ljutnje i da ne mislis da hejtujem. Lepo je sto si ofarbao masinu u onu boju,ali ne kapiram zasto si to radio kad vec imas takav motor da se sa oklopima nista ne vidi ? Da je neki naked gde se vidi malo masina pa i ajde,ali ovako mislim da se majstori nece previse odusevljavati kad skinu plastike i vide plav agregat. Postujem to,iako bih ja to drugacije uradio Ceo motor ti je sad cakum pakum,kad stavis karb napravi neki snimak ubrzanja. Svaka cast na trudu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Januar 23, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kad dodje lepo vreme će da snimimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 23, 2013 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Slavko brate,ces ostaviti nesto staro na ovom motoru? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Januar 23, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu jos da razmislim Slavko brate,ces ostaviti nesto staro na ovom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Iako nisam neki veliki ljubitelj "sportskih " motora ovo izgleda kao da je iz neke tjunerske kuce , svaka cast na trudu i drago mi je da vidim jednu RS u odlicnom stanju !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 23, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Bas je lepo i detaljno odradjen....ko picino okce,sto bi jedan moj bivsi profesor rekao. Alal vera... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Januar 23, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mora da je vozio neki gay ,dugine boje na motoru. Fantasticno ofarbano i sredjeno! Koliko kosta ovakvo farbanje? Posalji mi kontakt farbara u pm ako nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Februar 10, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Saljem ti sve u pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 10, 2013 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Si zavrsio masinu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Februar 10, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da primetim nesto,al bez ljutnje i da ne mislis da hejtujem. Lepo je sto si ofarbao masinu u onu boju,ali ne kapiram zasto si to radio kad vec imas takav motor da se sa oklopima nista ne vidi ? Da je neki naked gde se vidi malo masina pa i ajde,ali ovako mislim da se majstori nece previse odusevljavati kad skinu plastike i vide plav agregat. Slazem se 100%. Sreca pa oklopi pokrivaju masinu, jer si ga tom plavom bojom... Jbg, lepo je ofarbano, lepa je nijansa plave metalik, to stoji, ali, ipak... msm kombinacija tih boja na ovakvom bajku i nije bas najsrecnija... I, da, ne preteruj i ne diraj tockove - za sada. Lepa ti je ova kombinacija sa crvenim trakicama, izgleda sasvim lepo i ozbiljno, sve ostalo bi vec preslo u kic. (moje misljenje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Februar 10, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Si zavrsio masinu? Pri kraju je,jos neke sitnice,al uglavnom sam zavrsio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Februar 10, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da primetim nesto,al bez ljutnje i da ne mislis da hejtujem. Lepo je sto si ofarbao masinu u onu boju,ali ne kapiram zasto si to radio kad vec imas takav motor da se sa oklopima nista ne vidi ? Da je neki naked gde se vidi malo masina pa i ajde,ali ovako mislim da se majstori nece previse odusevljavati kad skinu plastike i vide plav agregat. Slazem se 100%. Sreca pa oklopi pokrivaju masinu, jer si ga tom plavom bojom... Jbg, lepo je ofarbano, lepa je nijansa plave metalik, to stoji, ali, ipak... msm kombinacija tih boja na ovakvom bajku i nije bas najsrecnija... I, da, ne preteruj i ne diraj tockove - za sada. Lepa ti je ova kombinacija sa crvenim trakicama, izgleda sasvim lepo i ozbiljno, sve ostalo bi vec preslo u kic. (moje misljenje ) Tockovi ostaju sa trakicama,bolje se uklapa to sam i ja skapirao. Ne znam koja druga boja bi bila srecnija na ovakvom bajku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi rs koji sam do sada video,previse ljubavi, paznje i novca ulozeno u rs-a , a na kraju ispalo odlicno..SVAKA CAST! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Februar 11, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi rs koji sam do sada video,previse ljubavi, paznje i novca ulozeno u rs-a , a na kraju ispalo odlicno..SVAKA CAST! Hvala puno! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast kako si ga sredio. Motor je prelep 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Februar 23, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast kako si ga sredio. Motor je prelep Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Mart 1, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao karb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dario_klek 3 Napisano Mart 14, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin,Klek Motocikl: Aprilia RS 50 Prijavi odgovor kao problematičan Caos,zadivljen sam tvojom apriliom. Lepsu 125- nisam video. Zeleo bih da ti postavim par pitanja. Jako mi se svidja kako je motor ofarban. Zapravo moj motor je juce rastavljen (u naj sitnije delove) jer mu je pod hitno potrebno detaljno sredjivanje i polako se sprema za farbanje. Kod mene je vec tri godine i odlucio sam da joj posvetim malo paznje. Zanima me gde si nabavljao nalepnice? Da li je to komplet nalepnica? ja sam u dilemi vec nedelju dana jer ne znam sta da nalepim na nju kad se ofarba. Da li je lakirano preko tih nalepnica? I jos samo ovo, da li mozes da mi posaljes na cetu koliko su te kostale nalepnice a koliko farbanje. Hvala ti unapred. Pozz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Mart 14, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i hvala Na motoru nema ni jedne nalepnice,sveje farbano,airbrush.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 16, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Kад сам куповао мотор дебело сам размишљао између Хонде НСР и Априлије РС. И на крају мени преломи да ми је НСР много лепши. Да си поставио тему пар месеци раније, ја мислим да бих се још премишљао. Као што много рекоше горе, најлепши РС којег сам видео. Него, ај ти мени у ПМ пошаљи колико те је изашло фарбање пластика. Чини ми се да си негде раније рекао да су пластике биле у "катастрофалном стању" ако се добро сећам, па сад ме занима колико то, да су се морале варити и сређивати детаљније за фарбање, или си то мислио овако фигуративно? Све ми то баци у ПМ Поздрав. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 16, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje samo,kada si menjao karb zasto nisi isao na 34mm koji se pre ugradjivao na RS125 ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Mart 16, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Oba su lepa na svoj nacin,vazi poslacu ti sve u PM Kад сам куповао мотор дебело сам размишљао између Хонде НСР и Априлије РС. И на крају мени преломи да ми је НСР много лепши. Да си поставио тему пар месеци раније, ја мислим да бих се још премишљао. Као што много рекоше горе, најлепши РС којег сам видео. Него, ај ти мени у ПМ пошаљи колико те је изашло фарбање пластика. Чини ми се да си негде раније рекао да су пластике биле у "катастрофалном стању" ако се добро сећам, па сад ме занима колико то, да су се морале варити и сређивати детаљније за фарбање, или си то мислио овако фигуративно? Све ми то баци у ПМ Поздрав. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...