SLRS 98 Napisano Novembar 17, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije ce biti crvena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Novembar 19, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Krenoh ja opet pomalo sa poslom,skinuo sam dekl od kvacila,nadam se ovaj mesec ide na farbanje zajedno sa nosacem motora,'kulumatora itd,itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Novembar 20, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da pogledam u kakvom je stanju lamelni ventil... I dosao sam do zakljucka da ga treba zameniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Novembar 29, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je sav potreban materijal za farbanje Rotax 122 I naravno glavni odgovorni majstor Donna,doggy dog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Decembar 10, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam pripremu i farbanje prepustio majstoru koji mi je farbao Apriliu. Evo par slika Sta kazete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Decembar 10, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilijana ceka ponovo da se uda za Rotaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1349 Napisano Decembar 10, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Lepo , lepo nema šta. A za felne , probaj boju crvene narandže metalik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 11, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I zameni taj buzir na kablovima od masine, molim te.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Lep rs i lepo odradjeno , samo steta sto imas mitaka cilindar koji je slabiji od fabrickog gilardoni-ja .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Decembar 11, 2012 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Slavko brate,ali si ga opravio svaka ti cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Decembar 11, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam ljudi :aha: Za felne moram jos da razmislim da li cu ih uopste farbati jer dobro i ovako izgledaju sa crvenim trakicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Decembar 11, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu,izbija oci I zameni taj buzir na kablovima od masine, molim te.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Decembar 11, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Salle,tako sam ga uvezao iz SLO sa Mitakom,a bio sam u Paziniju i pitao za klip, cilindar, karike i lezajevi (original Aprilijin) covek mi je rekao nesto oko 700e Lep rs i lepo odradjeno , samo steta sto imas mitaka cilindar koji je slabiji od fabrickog gilardoni-ja .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Decembar 11, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Cvele brate :) Slavko brate,ali si ga opravio svaka ti cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da je sve u dobrom stanju , a i mitakin cilindar moze da se odradi da bude kao gilardoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Decembar 11, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to,ide on meni sad extra sa Mitakom A kako da ga odradim da bude kao oridjidji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Da se odrade kanali jer mitaka ima malo drugacije u odnosu na fabricki, i izduv i prelivne kanale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Decembar 11, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Naci morao bi na obradu,ma kad odu karike,zamenicu klip i srediti cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Decembar 15, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Masina je vracena nazad ima jos par sitnica za farbanje,ali najbitnije je odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan jesi menjao klip i karike sad kad si radio ovo? vozio sam nekada AF1 125, to ti je kod njih klasicni servis kao kod jacih ulje i filter, cim nesto radis, menjaj to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Decembar 15, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Klip karike cilindar su menjanj pre 6000 km,merio sam kompresiju i jos uvek je dobra Nadam se da ce pregurati i narednu sezonu.. Sipati samo dobro ulje (Motul 800 double ester racing) i nema problema jesi menjao klip i karike sad kad si radio ovo? vozio sam nekada AF1 125, to ti je kod njih klasicni servis kao kod jacih ulje i filter, cim nesto radis, menjaj to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Decembar 21, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je lamelni ventil,jedva sam ga nasao.... Zvao sve moguce moto shopove i niko nema novog za RS/a ..jedva sam nasao ovaj polovan,al je kao nooooooov! Stari Novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam model 1998 Rossi Replicu,,a posle novi model 2007 (ako bi mogao da potrefis sifru boje od modela 2007-2008 Plava nijansa-SIGURNO NECES POGRIJESITI UKLOPICE UZ OVE DETALJE KOJE VEC IMA) S V A K A C A S T 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 535 Napisano Decembar 22, 2012 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan SLRS mogao si da kupis karbon plocu i da sam napravis lamelice. Tvoja baza mi izgleda u boljem stanju, a i na novoj ti jedna lamelica jasno zeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 22, 2012 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Perlxom da na poslednjoj slici prva sa donje leve strane ima pocetak zevanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...