spaske 197 Napisano Novembar 5, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Naime, imam po meni problem da moja Yamaha DT 50 R nece da ide brze od 45-50 km/h, volio bih brze da idem kada idem negdje dalje a inace samo off idem i u tome je jaka idem sa 125-icama i ok je ali na putu mi to smeta, e sad da li je neka blokada ili sta? Molim pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako na off-u može da se nosi sa 125icama verovatno joj je skraćen prenos, pa zato ne može da razvije veću krajnju brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 5, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Na njoj je sve fabricko bilo dok ja ove god nisam stavio malo vece gume i zadnji lancanik za zub veci ali isto je i ranije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za zub manji ne može da ubije toliko krajnju brzinu, nešto verovatno ne valja a šta ne bih znao, valjda će se javiti neko ko je rešavao sličan problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 6, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Otvarao sam i auspuh u grani i nema blokade kao sto su rekli na netu i jos sam i pregrade izvadio iz topa, stavio kn filter gljivu, bolje vuce i blji zvuk samo sa gljivom a nista krajnja brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Umesto što si stavio pozadi zub više,probaj da staviš zub manje,ili na prednjem dodaj zub više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Otvarao sam i auspuh u grani i nema blokade kao sto su rekli na netu i jos sam i pregrade izvadio iz topa, stavio kn filter gljivu, bolje vuce i blji zvuk samo sa gljivom a nista krajnja brzina. Više se dere slabije ide :lol:Auspuh nisi trebao da diraš,ako si hteo bolje perfomanse kupi drugi rezonantni jer auspuh kod 2t je pola motora.Stavio si kn a nisi menjao dizne,previše vazduha izgoreće ti klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 12, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Umesto što si stavio pozadi zub više,probaj da staviš zub manje,ili na prednjem dodaj zub više. Nebi trebalo toliko da utice a i skoro sam mijenjao lanac i lancanike tako da mi se ne ulaze u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 12, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Otvarao sam i auspuh u grani i nema blokade kao sto su rekli na netu i jos sam i pregrade izvadio iz topa, stavio kn filter gljivu, bolje vuce i blji zvuk samo sa gljivom a nista krajnja brzina. Više se dere slabije ide :lol:Auspuh nisi trebao da diraš,ako si hteo bolje perfomanse kupi drugi rezonantni jer auspuh kod 2t je pola motora.Stavio si kn a nisi menjao dizne,previše vazduha izgoreće ti klip Za auspuh cu da vidim neki povoljan, ili da radim homemade a karb je podesen ne bi trebalo da vuce vise zraka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6004 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ona ima snage da "izvrti" u najvisem stepenu do kraja? Ako nema snage da napuni poslednji stepen prenosa, onda tu treba videti sta i kako sa masinom, blokadama i ostalo. Ali ako izvrti, onda je prenos. Ne videh da li je spomenuto, pa cisto da znas na sta treba da se obrati paznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...