Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da sta bi bolje bilo da se uradi. Da li da se izduvi hromiraju ili da se obmotaju asbetskim vlaknom ili kakvim je vec kao sto je na slikama dole. Nervira me sto mi se na motoru skine farba koja je bas za "visoke" na izduvu odmah na izlazu iz stubline. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi u kom ti je "fazonu" motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj "fazon" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Novembar 5, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ako ostaje originalni izgled, onda i originalni auspusi. Hromiraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Topove radim nove i bice isto hromirani, onda i obe grane da hromiram. Eto, samo jos pare da nadjem negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Što bi hromirao,napravi od prohroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, nisam se dobro "odrazio" htedoh reci da se prave od prohroma. Ali cu onda morati grane da hromiram. Sigurno ce puno da me izadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se, da li je povoljnije hromirati grane ili i njih napraviti od prohromskih cevi. Ako ih hromiras, zavisno od kvaliteta radova, moze se desiti da se vremenom od temperature oljusti hrom.Ako i njih pravis od prohroma onda toga nema,mada cemalo da pozute vremenom. Ako nije velika razlika u ceni, moj glas za prohrom grane. Firma Slovas u Cacku ima sve i svasta od prohroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Novembar 6, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan U ovom slucaju ja sam za hrom varijantu.....one trake nikako nebi isle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za hrom,daje motociklu klasican izgled,ne svidjaju mi se te "krpetine" obmotane ogo izduvnih grana ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje bi bilo od prohroma, napraviti. Dugotrajnije su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao istu dilemu i na kraju se odlucio za crnu farbu! Azbestnih traka nema...mislim, mogu da se nabave ali tesko dok mi he hromiranje bilo skupo-oko 250 evropskih su mi trazili za grane i lonac! Poprskao sam termo-bojom i terao citavu sezonu, doduse na nekim mestima gde nije bilo hroma opet se pojavila korozija. Ako farbas dobro ismirglaj cevi...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za prohrom i poliranje prohroma do visokog sjaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao istu dilemu i na kraju se odlucio za crnu farbu! Azbestnih traka nema...mislim, mogu da se nabave ali tesko dok mi he hromiranje bilo skupo-oko 250 evropskih su mi trazili za grane i lonac! Poprskao sam termo-bojom i terao citavu sezonu, doduse na nekim mestima gde nije bilo hroma opet se pojavila korozija. Ako farbas dobro ismirglaj cevi...! Tebi su topovi crni i cev koja ide iz topa ili mi se cini posto se ne vidi bas najbolje? Kod mene stizu 2 topa od prohroma i cevi koje idu do polovine motora i tu se spajaju sa izduvnim granama. Farbao sam ih sa terbo sivom bojom ali mi se posle nekog vremena skine farba sa veci odmah kod izlaza iz motora. Tu je svakako i najveca temperatura. Na farbi pise do 600C. e sad da li im je verovati. Ne znam koliko moja masina pravi temperaturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Masina ti sigurno pravi vecu temperaturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasam za Cr. Ako hoćeš da ga obmotaš onda bi trebali i topovi da ti budu u istom fazonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Sreceni auspusi davno. Sad izgleda ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...