Nikola-Pera 206 Napisano Novembar 10, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pero hvala na pomoci jos bi bio gore da ne bese tebe, Dobro se sve završilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18213 Napisano Novembar 10, 2012 Integrisan, 8425 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Odlična i posećena vožnja na ovaj datum = lep dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika, tek da dočara atmosferu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 10, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan edit: mogao bi i gospodin Dervisevic da otkrije svoj forumski identitet svom starom drugu Evo, otkrio sam ti svoj identitet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4277 Napisano Novembar 11, 2012 Nemanja Stojanović, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad provaljujem da sam se ispricao sa Skittles-om i Perom (nikola-pera) na onom penjanju A malo pre toga me motograf (valjda) pitao gde je onaj bocca bastard, ja reko ne znam čoveka Još nisam povezao video i audio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam Ostrvicu godinu dana, samo o njoj pričam, sve živo zovem i spreči me pred polazak temperatura i usrani proliv, bem ti konja maleroznog! Ajd utešite me pa mi recite da je bilo bezveze bocca_bastarde, sjajne fotke ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 11, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan @ nntom: baš je bilo bezveze bolje? sledece godine obavezno da krenes da bude jos gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ne mogu da verujem da nisi dosao. A bilo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 11, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan zamolio bih kolege koji su nosili fotoaparate da okace linkove sa kojih mozemo skinuti sve fotke, kao sto je Boca uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Bocca Bastard mnogo lepe fotografije ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Gosn Dervisevicu, jel te to obad rudnicki izujedao il'...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Znači , bilo bezveze ! Ali tempirana bomba u utrobi, ko kasetna...nikad ne znaš kada će da grune...Ali dobro, nije sve juče za mene bilo tako crno (braon). Čujem ja nešto grmi, pogledam kroz prozor kad ono, svratili njih trojica gromovnika do mene da mi pokažu svoju zabrinutost (čitaj opasno zajebavaju), pričaju kako je bilo na vožnjici i kao pravom dedi na usisivaču (tako zlotvori zovu moj skuter), poklonili par ručica sa grejačima za predstojeću zimu (po svemu sudeći, možda bolje da su mi poklonili paket Pampersa). Pa da susere čovek od zadovoljstva. Pozdrav i drago mi je da ste lepo proveli dan. A kako drugačije sa traLalajkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, niko ne spominje Vesnine divne kolače u obliku motora? Nije valjda da ih nije bilo!? A sad malo istorije. Dugo sam se pitao...dok mi se nije ukazao odgovor...Onaj odmor za slikanje (na onom kratkom pravcu), ostaje pitanje ZAŠTO? Običan jedan drum, nikakav okoliš, znači ništa spektakularno, čak štaviše bezveze...Ali, da vam objasni čika Neša. U tom šumarku desno, mogli ste da vidite tragove kola. Ko je često tuda prolazio mogao je jasno da vidi jednu zelenu 123-ku (kažu sad vozi motor,opet nemac,BMW). Po legendi koja kola Lazarevcem i okolinom, tu je neki lepi Dragan vatao krivine i kažu devojke bile lude za njim i Mecom. Da li je to mesto za slikanje slučajnost, lepo mesto za odmor, ili lepih uspomena proizvod, ostaje na vama da prokljuvite. Ja znam kako zovem tj, čijom zovem to mesto, tu krivinu, a vi kako hoćete. Možda je legenda, a verujem da nije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5006 Napisano Novembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6026 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo od mene par sličica - ništa spektakularno... Red je i njega neko da uslika - "pogibe" čo'ek slikajući sve ostale. Neko reče da nema slika iz kafane. Pošto MAXI ekipa voli dobro da pojede evo poneka slika sa ićem i pićem. Sjajno proveden dan! Hvala svima! MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Divno se proveo,video se sa dragim ljudima,upoznao i neke nove...sve u svemu odlično potrošen dan. Evo i od mene neke slidže: Jezero Garaši Pera. Dolazak na jezero Skittles Ostrvica Lalajko Sledi serijal fotografija "nepenjača" na forumu poznati kao "Kafanska grupa": Idejni vođa "Kafanske grupe"-Popsy Fruitcake with Jaffacake: Porodica Almighty: Užina: Odmetnuta "Kafanska grupa" Neki od učesnika koje sam "uhvatio" u vožnji: Misha Markone Dule Babina Reka Neko je vozio i po kafani. Misha pozeraj Ja pozeraj Lale i Dule na zadatku: Zadatak: Danger uspomena sa prve BJB vožnje: Link za fotke http://s294.beta.photobucket.com/user/fotomiric/library/Ostrvica%202012%20BJB Ako neko želi u full rezoluciji ...nek'se javi. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink cvet 16 Napisano Novembar 11, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: beograd Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :) Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko od kolega kako se oni ljudi kod kojih smo bili prezivaju? zaboravila sam trenerku u kuci, pa da poshaljem roditelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki i od mene. Bice postavljen i video ali kasnije kad sklopim sve. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Novembar 11, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... jako mi je zao-krivo shto nisam vozio Ostrvicu 2012 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 11, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Divne su vam fotke, sigurna sam da vam je bilo super... Propustih ove godine ...ali sledece nadam se da necu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @Nensi Vidi se da smo (forum) ti nedostajali, pa sve dupliraš poruke (da nadoknadiš propušteno) Dobro nam došla nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 11, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Klinja je zaspao pa mogu i ja da napisem rec-dve Izlet je bio odlican, gledan sa svih aspekata. Vreme nas je posluzilo, za mene je bilo kao naruceno i stvoreno za voznju. Sto se ekipe tice nisam uspeo sve da upoznam posto nas je bilo mnogo sto je opet bilo jako pozitivno zbog dobrog odziva ljudi na druzenje. Organizacija je takodje bila dobra kao i vodjstvo puta. Od pauza najvise mi je odgovarala na Rudniku u planinarskom domu Srbija suma, a setio sam se da sam se stu sankao kao klinac pre vise od 20 godina Fotke su super, valjda ce i ostali okaciti na topiku. Ja sam se super proveo i ponovo cu ici kada se bude organizovalo posto vidim da moj Kle moze da drzi korak. Veliko hvala Duletu na Africi (da Popsi, Africi ) sto me je odveo do planine posto sam okasnio sa spremanjem i kretanjem sa parkinga DIS-a Sreca da sam naleteo na semaforu na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo li joj mi to kumovi ili ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Novembar 11, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se pitao isto a na Wikipediji stoji ovako: Острвица (понекад се погрешно назива и Островица) је узвишење у оквиру Рудничког масива које доминира селима Варнице, Заграђе, Драгољ и Трудељ у општини Горњи Милановац. Надморска висина врха је 758 метара. По пореклу, Острвица представља остатак разорене вулканске купе.Због свог положаја и облика, Острвица је у средњем веку била значајна јер се на њој налазило војно утврђење, чији се остаци и данас могу видети на самом врху. Легенда каже да је утврђење подигла Проклета Јерина, која је умрла у оближњем Руднику. Острвица је крајем маја 2009. проглашена за споменик природе.[1] 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Daj onda da sledeće godine menjamo tablu, da se ne pentramo u zabludi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Što "Mrva" reče, ako koza laže ...... Ipak ćemo menjati tablu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...