danger 19 Napisano Novembar 9, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zemun Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Almighty 2. MIĆALEXĆ + Maja 3. Dača 4. mootoograf 5. Sinke + jos neko(a) 6. Skittles 7. Popsy 8. mrxfon 9. Markone 10.Jadza 11. VladaSD + 1 13. fruitcake (aka oddball) 14. Bocca 15. nntom 16. Koenig (Rade) 17. Nikola 18. Miskomi 19. danger U 08:00 kod fontane! Oblacim dugacke gace i dolazim. TDM leskovacke table Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Novembar 9, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Ma bez veze je da bude samo jedan Chopper,idalje je neozbiljno,tako da se vidimo kod fontane... 1. Almighty 2. MIĆALEXĆ + Maja 3. Dača 4. mootoograf 5. Sinke + jos neko(a) 6. Skittles 7. Popsy 8. mrxfon 9. Markone 10.Jadza 11. VladaSD + 1 13. fruitcake (aka oddball) 14. Bocca 15. nntom 16. Koenig (Rade) 17. Nikola 18. Miskomi 19. danger 20. nemandza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 9, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se i ja pojavim Necu se stavljati na spisak, jer je jos neizvesno.Zavisi koliko zaglavim nocas sa programiranjem Motor sam za svaki slucaj oprao,nasuo goriva i spakovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 9, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan E pa idem i ja sa vama, ajd' sad svi u krpe lepo se naspavajte pa se gledamo sabajle 1. Almighty 2. MIĆALEXĆ + Maja 3. Dača 4. mootoograf 5. Sinke + jos neko(a) 6. Skittles 7. Popsy 8. mrxfon 9. Markone 10.Jadza 11. VladaSD + 1 13. fruitcake (aka oddball) 14. Bocca 15. nntom 16. Koenig (Rade) 17. Nikola 18. Miskomi 19. danger 20. nemandza 21. stanebane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano Novembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ko daleko živi, vreme mu je da ustaje pa za po' sata da kreće lagano... Vidimo se na pumpi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3952 Napisano Novembar 10, 2012 Nemanja Stojanović, 1363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spredrag i ja dolazimo direktno do DISa, da znate da nas ne čekate na pumpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 10, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da za 4 dana niko nije mogao da me udostoji sa ukucavanjem 2 cifre koje bi sa preciznoscu od pola sata/sat trebale da kazu u koje vreme okvirno planirate dolazak na rudnik kako bih znao kad da se pojavim na ovom druzenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandarina 162 Napisano Novembar 10, 2012 U prolazu, 14 postova Motocikl: Žabica Prijavi odgovor kao problematičan 1. Almighty 2. MIĆALEXĆ + Maja 3. Dača 4. mootoograf 5. Sinke + jos neko(a) 6. Skittles 7. Popsy 8. mrxfon 9. Markone 10.Jadza 11. VladaSD + 1 13. fruitcake (aka oddball) 14. Bocca 15. nntom 16. Koenig (Rade) 17. Nikola 18. Miskomi 19. danger 20. nemandza 21. stanebane 22. Mandarina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Novembar 10, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da za 4 dana niko nije mogao da me udostoji sa ukucavanjem 2 cifre koje bi sa preciznoscu od pola sata/sat trebale da kazu u koje vreme okvirno planirate dolazak na rudnik kako bih znao kad da se pojavim na ovom druzenju I ja cu precicom do Ostrvice. Ne verujem da ce grupa stici pre 12h jer su posle Lazarevca planirane jos dve pauze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 10, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti sale za info, ali sad mi je kasno za bilo kakav pokusaj kombinovanja voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 10, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kosooki, ni sa preciznoscu od pola sata ne mogu da ti garantuju, jer se pauza pravi na vaganu i na garaskom jezeru i mogu da traju 5min a mogu i vise od pola sata. A tempo voznje mnogo zavisi od cinioca grupe kao i njihovog iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Novembar 10, 2012 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da za 4 dana niko nije mogao da me udostoji sa ukucavanjem 2 cifre koje bi sa preciznoscu od pola sata/sat trebale da kazu u koje vreme okvirno planirate dolazak na rudnik kako bih znao kad da se pojavim na ovom druzenju Tu informaciju jedino je Lalajko mogao da ti napiše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3952 Napisano Novembar 10, 2012 Nemanja Stojanović, 1363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stojanović trio stigao u Beograd Hvala Lalajko za još jednu vožnju. Ove godine sam se prvi put penjao, Mali i ja smo istrčali do gore Okačiću par fotki uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 10, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja stigao kuci, posle Ostrvice sam morao direktno preko Rudnika za Bg, zbog nekih obaveza, pa sam propustio druzenje u kafani. Extra druzenje, extra priroda, lepa voznja, lepo vreme Bice slika sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3952 Napisano Novembar 10, 2012 Nemanja Stojanović, 1363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo link ka velikoj --> https://picasaweb.google.com/107952321900777839748/Ostrvica2012#5809231993925027010 pa tu može zum i tako to. I za kraj, Stojanović trio. Moj brat Nenad, otac Peđa (spredrag) i ja. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 10, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Beše lepo,društvo veselo i raspoloženo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Skupiste se u zavidnom broju. Baš se uživalo. Nego fali "treće poluvreme", kačite slike iz kafane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Novembar 10, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Divno,divno,divnije.Svaki respekt za ove poslednje fotografije zagrljenih.Divna slika.Ipak je život lep. Lepo ste se okupili.Sve čestitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 10, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Pu u P.M ja ispalio... jbg morao sam da sljakam....Lepe slike.Pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano Novembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh kući pre desetak minuta, posle 400-tinak pređenih km. Lepo proveden dan u odličnom društvu. Imam nešto malo sličica i postaviću kasnije. Hvala svima i MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Pero hvala na pomoci jos bi bio gore da ne bese tebe, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Izlet je bio super, nova poznanstva...strah od visine Ostrvica se ne propušta više ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 10, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom hvala Lalajku na organizaciji i svima na učestovanju... Elem... standardno, okupljanje na OMVu Rade Koenig i Misha F Mazak Opet Mazak Gomila 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 10, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fruitcake Okupljanje ispred DISa Mandarina Nervozni BMWjaš kome se ne prave pauze Nervozni BMWjaš kome se ne prave pauze i veseli vlasnik Aprilije koji nema problem sa pravljenjem pauza :D Rudnički tigar... autohtona vrsta Planinarski dom ... Tztztztztztz :D 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepse nisam mogao da provedem dan !!!!!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...