baki13 0 Napisano Novembar 4, 2012 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam V strom totalno je ok i bas mi lezi ,ali gledam nesto i transalpa 650 i on mi se svidja pa sam u dilemi ,sta pazariti???ili jos jedan model honda dauville,sta mislite ljudi ???? Promenio Novembar 4, 2012 član baki13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 4, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Iste smo visine i vozim Stroma 650 Strom motor novije generacije, V Twin motor, odlican za odrzavanje, put, laksi makadam sa boljom gumom itd... Moj glas ide Stromu Imas ih u oglasima i to bas dobrih i novijih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 4, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sve znaš i sam doduše između Stroma i Transalpa moj glas ide Transalpu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 4, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Iste smo visine. Ja sam vozio Transalp, pa Caponord. Deauville nije loš motor, ali ja mali za nas. Vizuelno na njemu ćeš biti kao na pony biciklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan strom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 4, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Od svega navedenog, s obzirom na tvoju visinu... R1200GS ADV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slične smo visine, ja vozim TA 650. E sad, Transalp ili Strom - stvar ukusa valjda. Probaj oba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Iste sam visine - Aprilia Caponord Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim ovde je akcenat na enduro motociklima,a sta mislis recimo o yamahi xj 900 diversion...velika,udobna,snage na pretek,pouzdana,ma odlicna ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 5, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Covek pitao konkretno za 2 modela, naknadno ubacio i treci a vi mu dodali jos 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Novembar 5, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan TRANSALP!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...