dejan75 6 Napisano Novembar 3, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: batajnica Motocikl: liberty 125; Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan neodluchan sam za kupovinu maxi scutera; xciting250;x9 250;x8;burgman400? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4915 Napisano Novembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dejane i dobrodašao na forum. Temu si trebao da otvoriš u podforumu namenjenom maksiskuterima kad si je već otvorio a lično milsim da nema potrebe. Ima nekoliko tema o kupovini maksiskutera i u njima dati opisi i mišljenja i o motorima koje si naveo. Takođe postoje i teme o Burgmanu 400 i X9 modelu. X8 deli sve sa 9-kom sem spoljnih plastika (EVO model). Malo prelistaj podforum i naći ćeš gomilu podataka o modelima koji te zanimaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan75 6 Napisano Novembar 3, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: batajnica Motocikl: liberty 125; Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem na info,gledam vec uveliko. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 6, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ovde odaberi sta ti se svidja , svi su pouzdani, mada su burgman i x9 sa vislje vozace a ovi ostlai bih reko za malo nize. Inace su svi ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Novembar 9, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je sve ok. Mada glas dajem Xcitingu, ne sto ga imam, vec sto je najlepsi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 9, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan To je sve ok. Mada glas dajem Xcitingu, ne sto ga imam, vec sto je najlepsi nije lepsi od x9tke posteno ako je stari model odvratan je i bas lici na klasicnog kineza, a ako je novi moz da prodje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan75 6 Napisano Novembar 10, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: batajnica Motocikl: liberty 125; Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan dilema a i situvacija je resena!od danas sam vlasnik Kymca Xciting-a 250. dovezao ga danas , i nije mi bilo hladno ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Da te sluzi kao sto mene moj sluzi. Koje je godiste, boja? Daj neku sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan75 6 Napisano Novembar 13, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: batajnica Motocikl: liberty 125; Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan kasnim par danahvala na chestitkama naravno! 2006.god. boja plava. bice slichica za koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan dilema a i situvacija je resena!od danas sam vlasnik Kymca Xciting-a 250. dovezao ga danas , i nije mi bilo hladno ! PRAVI IZBOR, čestitam i da ga voziš u zdravlju i veselju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan kasnim par danahvala na chestitkama naravno! 2006.god. boja plava. bice slichica za koji dan. Pa gde su te slikice nam obećane da ti vidimo plavog groma !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...