Petartdm 163 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan NOVA !!!!! Zenska kozna jakna kupljena u Luisu prosle godine ? I stajala tako dok je nisu slucajno otkrili ! Nikad nosena (a i kako bi sa etiketama). Cena je ista....... jer nam je sve u zadnje vreme na snizenju ...pa ko hoce da obraduje voljenu osobu neka izvoli Jos slika po zelji . 0600757555 Petar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Novembar 1, 2012 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da ne volim komentarisanje oglasa, al sad moram da napisem kratku recenziju s'obzirom da imam identicnu jaknu. Iako je od veoma debele koze udobna je koliko i bilo koja druga zenska kozna NEmoto jakna. Perfektno je skrojena, uska i ustrucena, moze da prodje i za nosenje po gradu pa dame mogu direktno sa motora u setnju a da pritom izgledaju zenstveno i moderno. Leti nije previse vruca, nema otvore za luftiranje ali se ne secam da sam se nekad skuvala u njoj. Kad se sve zakopca, vetar nigde ne probija te je i po hladnijem vremenu sasvim nosiva. Odlicna je, kad bih ponovo kupovala odabrala bih bas nju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan E bas ti hvala na ovoj recenziji . Jakna nikad nije nosena pa nismo ni mogli imati neka iskustva o tome. A eto ja nisam naveo .....ona nema neke protektore osim duple koze na laktovima i ramenima . Jos jednom hvala ......jakna je po ovoj ceni skoro dzabe ( nadam se da si je i ti uzela na snizenju ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Novembar 3, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mojoj dragoj kupio istu ovakvu jaknu, a tom prilikom sam kupio i sve protektore (ramena, laktovi, ledja). Tad sam je platio 160e ili 170e sa sve protektorima, tako da je ovo SUPER cena! Jakna je kvalitetna i vredi svaki dinar, tj. evro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...