boki991 291 Napisano Octobar 30, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni odakle mi ova kaciga , nasao sam je danas u garazi. U pitanju je VB-1(china) L velicine. Svestan sam da kaciga nije kvalitetna i da ce sad mnogi da nagrnu sa postovima " ne bi je ni po kuci nosio" ili "ne bi je ni ciganinu na semaforu dao" ali ko nema bolju ova ce da posluzi.. 41 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast na gestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2795 Napisano Octobar 30, 2012 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, i lepa kaciga. Samo da ode u prave ruke, a ne da se nadje ovih dana na Limundu 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Octobar 30, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Clan "zajec" se prvi javio na PM tako da kaciga ide njemu , @bocca_bastard ako on kojim slucajem odustane , ide tebi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 529 Napisano Octobar 30, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 338 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je retkost u danasnje vreme da neko nesto pokloni, a kamoli kacigu. Svaka cast ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se pohvalama za gest. Svaka čast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 31, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pohvalan hest. Za poštovanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Octobar 31, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na gestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Uzgred msm da je zapravo Tajvanac ili Koreanac. Bio prisutan kad je takva sa 120+kmh tresnula od asfalt i nista joj nije falilo, osim ogrebotina al opet nije bila na mojoj glavi hahahahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Novembar 3, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Novembar 4, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je predata clanu "zajec" , moze lock ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...