Bojan Micic 0 Napisano Octobar 28, 2012 U prolazu, 3 postova Motocikl: Jawa 350 Custom chopper Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi. Trebala bi mi mala pomoc. Naime od skoro sam vlasnik rucno radjene Jawe 350 chopper koja nije zavrsena. Ja bih to zavrsio ove zime ali imam jedan problem koji me koci. Izbacio bih nozice za kocnicu i saltalicu malo napred sto i nije problem sto se tice kocnice ali za saltalicu je vec nesto drugo zato sto je u isto vreme i kurbla. I STA SAD??? Jel ima neko ideju. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Octobar 28, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Evo, kako je to rešio brat od moje devojčice....isti motor , samo u preradi u "cafe racer-a"....hebi ga, zima je duga, a mora nešto da se radi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Micic 0 Napisano Octobar 28, 2012 U prolazu, 3 postova Motocikl: Jawa 350 Custom chopper Prijavi odgovor kao problematičan Da hvala prijatelju. Samo sto bi ja pomerio u napred ali valjda mu to dodje na isto. razmisljam kako da odvojim te dve funkcije jer saltalicu moras da pomeris na unutra ka motoru da bi uzela funkciju kurble. Snaci cu se , duga je zima. Hvala na slicicama ,pomoci ce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Octobar 28, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan obavezno okači slike kako si rešio.....čisto onako informativno....znam da je "omladinac" dosta dugo razbijao glavu sa tim problemom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Micic 0 Napisano Octobar 28, 2012 U prolazu, 3 postova Motocikl: Jawa 350 Custom chopper Prijavi odgovor kao problematičan Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Reci molim te gde si nabavio poliester vlakna s kojim radis osnovu za sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...