Jump to content

Moto Zajednica

Intervenisati ili ignorisati?!

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

stani,stani,stani.....

jel ova tema iz zajebancije otvorena, molim te Urban cruiser reci da se od otvaranja teme zajebavas, molim te. Jer ako si ozbiljan onda je jedina osoba kojoj je potrebna pomoc bas ti. Ne zelim da zalazim u to koliko dugo si na dva tocka ali po tvojim stavovima izgleda kao da si juce seo na motor. Postoje ljudi kojima nije sve u 3k evica u opremi i voznji po centru beograda. Neki vole vise da sipaju gorivo nego da piju kafe po gradu, neko vise voli da nosi opremu neko manje ali kakve sve to veze ima sa tobom? Cime je tebe doticni ugrozio? Mozda ti mene ugrozavas vise nego on tebe, mozda se meni ne svidja sto ti i ja delimo istu zemlju i isti grb, nemoj biti siguran da su samo tvoji stavovi ispravni. Ja kad vidim lika koji divlja na R-u ako imam priliku prvo ga pitam jel to moze na zadnji jer sam po prirodi takav da uvek dolivam ulje na vatru. Svako je odgovoran za sebe i to sto neko vozi bez kacige u prsluku tebe ama bas uopste ne ugrozava. Da si malo duze na motoru kao sto nisi onda bi znao da je pre nekih ajde da kazemo 8 do 10 godina na ulici bilo 5% vozaca motora sa kacigom. Tad su panduri gledali kroz prste na taj deo opreme, kaciga se stavljala obicno ako se ide na bas duzi put, jednostavno u ostalim situacijama je niko nije nosio. Ginuli su i tad ljudi kao i sad, nista vise i nista manje, procentualno isto. Vozi svoju voznju i ne palamudi previse ako te niko ne ugrozva....ili palamudi pa kad jednom taj srbenda sidje sa motora nece ti ni 3 kacige pomoci.

• Podržavam 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Hvala i lencugi i gavroliniju.... odgovorili ste na mnoga pitanja i vise nisam u zabludi...

Zivi bili 100 godina, ja vam dosao na sahranu 1moto3.gif

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja