Goblin 239 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posle saobracajne nesrece i isplacivanja osiguranja, ipak sam se odlucio da pazarim nov motor. Ovaj, na moju veliku zalost, neko moze da iskoristi za delove. Ako je to u opste i bitno, motor je 1994 i registrovan je do 15. maja 2013. O nesreci mozete citati ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/82145-trosarina-pre-oko-sat-vremena/page__gopid__1318110#entry1318110 A evo i trenutnog stanja: Motor se moze videti ispred Laboratorije, uz njega ne ide kofer i nosac kofera i cena je 400e. Moj broj: 064/ 245 27 23 Marko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8714 Napisano Octobar 26, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, jeftin je bio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Moj bivsi motor....malkice mi je zao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, bio je jeftin, ali sam hteo odmah da ga prodam. @Zarko, brate, lepseg GS-a nisam do sada video. Od kada sam ga video u oglasima, bukvalno sam se zaljubio u njega. Toliko mi se svidja, da se ozbiljno razmisljam da uzmem novog i da uradim repliku 1:1 sa ovim. Ima zutih motora, ali ova nijansa zute je prelepa. Mnogo mi je zao sto sam ja bio taj koji mu je dosao glave. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan zao mi sto si ipak odlucio da prodajes, ali kad pre ga proda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, bio je jeftin, ali sam hteo odmah da ga prodam. @Zarko, brate, lepseg GS-a nisam do sada video. Od kada sam ga video u oglasima, bukvalno sam se zaljubio u njega. Toliko mi se svidja, da se ozbiljno razmisljam da uzmem novog i da uradim repliku 1:1 sa ovim. Ima zutih motora, ali ova nijansa zute je prelepa. Mnogo mi je zao sto sam ja bio taj koji mu je dosao glave. Trebao si ga ponuditi meni,sredio bih ga opet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 1, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ces sledeci voziti mnoooooogoooo duze ps. nego, lep mnogo onaj crveno-sivi motor na slikama.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam u labaratoriji par puta za tvoj motor htedoh da ga kupim al nisu znali sta ces sa njim. Bice svega samo da je zdravlja :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cekao sam da se zavrsi epopeja s osiguranjem... Cim se to zavrsilo, seo sam, napravio racunicu i sracunao da mi je bolje da ga prodam. Najverovatnije, opet ce biti GS, samo noviji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...