Stevan B. 635 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem felne za XR650 iz 2002 godine! Uzeo sam motocikl koji sada na sebi ima SM felne a kako planiram vise da ga vozim van puteva potrebne su mi fabricke,enduro felne! Nudite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 25, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kod tebe je otisao onaj crveni iz Beograda srecna kupovina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kod tebe je otisao onaj crveni iz Beograda srecna kupovina ! Predpostavljam da je taj,nema ih mnogo! Znas li sta vise o njemu? Valjda nisam uzeo macku u dzaku . Koliko sam od Zareta saznao(On ga servisirao) u ok stanju je a i vlasnik je ozbiljniji lik,turio nove gume,odradio servise,nove plocice,lanac itd! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 25, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja o njemu ne znam nista,zapazio sam ga na oglasima jer je i jedan moj ortak hteo da ga kupi. Ako je sve to promenjeno znaci da si ti miran neko vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1600 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 809 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan jel si ovaj uzeo http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/honda-xr650r-oglas-55330/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 27, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da! Taj. Sto pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1600 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 809 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan zato sto je u oglasu 2003g a ti trazis felne za 02g prelep je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 27, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi verujes da nisam ni pogledao koje je godiste jer posle prvog kruga nisam bas bio pri sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNA KUPOVINA...REALNO 1000E ISPOD CENE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNA KUPOVINA...REALNO 1000E ISPOD CENE A jel verujes da sam mu ja jedini dosao na razgledanje? Svi kao kupuju sigurno samo da...tetki odnesu lek...Niko nije dosao da je pogleda! Gadno vreme! No da se vratimo temi: Mogu i felne od nekog drugog hard enduro motocikla! Bice duga zima kazu pa cemo ih vec nekako napasovati na bedeviju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...