svrle 2 Napisano Novembar 22, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan sinoc sam pao sa motora na putu batajnica-ugrinovci.isao sam nekih 70 km/h i ulazio sam u krivinu i tada je iz suprotnog smera kamion poceo da sece krivinu i morao sam da skrenem pored puta da ne bi udario u mene, i kada sam nekako uspostavio kontrolu po neravnom terenu pored puta,hteo sam da se vratim na asfalt i tada sam pao i odleteo u kanal pored puta koji nije puno dubok,ali sam se zato iskvasio i izubijao po zbunju koje tu raste,a razlog pada je taj sto je asfalt stariji jedno 10 cm od terena pored njega po kojem sam isao u tom trenutku i tocak to jednostavno nije mogao da savlada,pogotovo ne pri brzini kojom sam se kretao.sve u svemu dobro sam prosao,jer znam da je moglo da bude mnogo gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je lave da ti se nista ozbiljnije nije desilo. Zamolio bih te samo da stavis datum u naslov (tako smo se dogovorili) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Novembar 22, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan cim si ti ok i sve ok sa makinom, dobro je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Novembar 22, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan e to za datum nisam znao,nisam bio jedno dva meseca na forumu,bio sam u inostranstvu,pa nemoj da mi zamerite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 22, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan e to za datum nisam znao,nisam bio jedno dva meseca na forumu,bio sam u inostranstvu,pa nemoj da mi zamerite. Dodao sam ja, nije frka Kako si ti inace? Motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Novembar 22, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je dobro,malo je izgreban i iskrivila mi se rucica od kvacila,pa moram to da sredim ovih dana kad budem imao slobodnog vremena.ja sam samo ugruvan ali nemam povreda na telu,oprema je cudo,pravi spas,ne znam sta bi bilo da nisam imao kacigu i jaknu,jos mi fale pantalone pa da budem u kompletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro je, a koji motor vozis? jesi navato posle tog vozaca kamiona, sta je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sto volim vake teme, ajd ajd hop hop pali taj motor i na kafu nedje kad ti nije nista i nek te bog i dalje cuva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je kod majstora,u pitanju je suzuki gsx-r750 k4,nije moj,ali kao da jeste,jer ga ja odrzavam i ostalo,mada to je sad nebitno,bitno je da ce za koji dan opet na asfalt,i idemo dalje on i ja da prelazimo nove kilometre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...