dr.chala 3 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je konačno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda do jaja!! Uvek mi se svidjao taj varadero ;D Hmmmm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne "ozive" Afriku !?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ocem jedan ovakav, ako mi ga neko pokloni oma uzimam brusilicu da skinem maglenke sa roll-bar-a, ovde na slici mi deluju suvisno, mada opet dok ne vidim uzivo nemogu da pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Honda brate :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda do jaja!! Uvek mi se svidjao taj varadero ;D Hmmmm.... Ma GS je bolji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda do jaja!! Uvek mi se svidjao taj varadero ;D Hmmmm.... Ma GS je bolji ;D Xe xe ! paaa tu su ! ;D Sad bez sale Honda-BMW-ostali... Od uvek mi se svidjao varadero, ali afrikica vise i zao mi je sto je vise ne prave ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda do jaja!! Uvek mi se svidjao taj varadero ;D Hmmmm.... Ma GS je bolji ;D Xe xe ! paaa tu su ! ;D Ne mogu da izdrzim jace je od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda do jaja!! Uvek mi se svidjao taj varadero ;D Hmmmm.... Ma GS je bolji ;D Xe xe ! paaa tu su ! ;D Ne mogu da izdrzim jace je od mene Znam ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ne dopada mi se. Deluje mi suvise "tesko" i nekako je previse oklopljena. Vise lici na neki sport turer nego na neku off road zverku. Pogledajte koliko ima bespotrebne plastike. I dalje je KTM 990 Adventure daleko ispred svih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne dopada mi se. Deluje mi suvise "tesko" i nekako je previse oklopljena. Vise lici na neki sport turer nego na neku off road zverku. Pogledajte koliko ima bespotrebne plastike. I dalje je KTM 990 Adventure daleko ispred svih... pa kupi ktm-a ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 22, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nije lose,nije lose,konacno zicane felge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nisu predvideli ni vožnju u stojećem položaju po useku u rezervoaru, mislim može al stotinak metara... Zato je zaštita za kolena od vetra odlična. Povrh sveha ista skela ko i stari varadero - gomiletina gvođja i plastike... Africa is the law ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan e, ne palite se ! pise lepo da je comp generated pic ! i ko' zna kako ce finalna verzija da izgleda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 22, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan i... Od uvek mi se svidjao varadero, ali afrikica vise i zao mi je sto je vise ne prave ! Samo za Mikku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ne dopada mi se. Deluje mi suvise "tesko" i nekako je previse oklopljena. Vise lici na neki sport turer nego na neku off road zverku. Pogledajte koliko ima bespotrebne plastike. I dalje je KTM 990 Adventure daleko ispred svih... pa kupi ktm-a ! Ocu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan i... Od uvek mi se svidjao varadero, ali afrikica vise i zao mi je sto je vise ne prave ! Samo za Mikku A ne ! samo je jedna afrika ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 22, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo.. samo mi ova zelena nekako neobicna za Hondu, ali zato neki metalik sivi bi bio do jaja... bar meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Novembar 22, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Nekome nazalost a nekome na srecu je ovo ipak SAMO fotomontaza. Do 2010. koliko sam ja upucen cemo gledati ovaj novi "smanjeni" Varadero. Verovatno je bilo mnogo ljudi kojima je stari model prevelik. Ovo sa slike je MK3 model samo malo nasminkan. Meni je gadan ali to je stvar ukusa. Kako god bilo Honda Varadero jeste Touring motor a ne terenac kao afrika ili transalp (mada opet moze se voziti na razne nacine samo treba imati odgovarajuce gume ). Nadam se da ce sledeci model koji bi trebao da izadje 2010. biti ako ne veci onda makar kao MK1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Novembar 22, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. I dalje je ovo: trenutni, tj. 2008 model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 22, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovog novog pravila, sad bi reko da su oba RUŽNA k'o ružno pače, al' neću! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan sad primetih ! rollbar od GS-a ADV ! ;D neko se dosta igrao u PS !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovog novog pravila, sad bi reko da su oba RUŽNA k'o ružno pače, al' neću! Ahahahahahaha !!! mogu ja, mogu ja, mogu ja, mogu ja, !!! ;D ;D ;D meni se vise svidja tekuci model od one PS verzije ! Darth Vader ;D (a i zbog Saleta) ipak je urednik !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hmm opet ste poceli sa offiranjem!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...