Jump to content

Moto Zajednica

neispravan pokazivac temp.-piaggio x9 500

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600s

Pozdrav svima koliko vas ima!

Zovem se Mladen,"dolazim" iz N.Sada,i prvi put sam "drug clan":aha:..zelim sve da vas pozdravim,dosta ste mi pomogli u odluci oko kupovine dvotockasa,jer sam redovno "preturao" forume i slusao savete i misljenja iskusnijih i mudrijih :D..davno,kao klinac sam u nekoliko navrata vozio razna ceresla,i sada posle pauze od dobrih 15-tak godina su se slozile sve kockice(skucio se,deca malo "odfrknula",nagovorio gospodju..) ,i ovo leto sam pazario X9-500 cm3,i zadovoljan sam,lepo se ja i gospodja vozimo,u ovim "poodmaklim" godinama mi nista vise ne treba(inace imam 35):aha:..a sada da predjemo na moj problemcic,ako nemate nista protiv..pre dve-tri nedelje je kazaljka temperature jednostavno zakucala u "ladno" i ni da mrdne,ustvari hoce da izadje iz plavog u gradu,ali kada ga malo stisnem van grada,ona opet u plavom..bio je u servisu,temp.motora je ok,probali su i sa novim termostatom i kojecim i ista stvar,kaze majstor da je u pitanju neki gubitak kontakta u samoj instrument tabli..da li je neko imao ovakav problem,i da li mi mozete preporuciti nekoga da ga resi?inace,motor je 2003-ce..Hvala!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 6057 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Pozdrav Mladene, ovaj deo Foruma služi samo da se predstaviš a rešenje svojih problema potraži u podforumu BJB Maxi Scooter Club u temi o Piaggio X9 modelu.

Dobrodošao!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja