velimirjevtic 470 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, svima eto ja posle rucka resih malo da dremnem pa u nove radne pobede, kad ono prc... Naime u mom gradu poslednjih mesecak dana pojavilo par novih motocikala koji su privukli paznju 2 gsxr suzukija i jedan ninja 650, ono po cemu su specificni su performanse i naravno taj ujedajuci zvuk, momci sa suzukijima su stariji verovatno iskusniji pa nit' se kurce niti posebno da kazem "proseravaju" sa svojim ljubimcima, ali tu je podebeli klinac onako nabedjen za sve pare, specificno za njega voli da privlaci paznju tako sto turira motor gde god mu se pruzi prilika pici ga po gasu makar na 100m pravine i naravno ne nosi kacigu apsolutno nikad jer koja je poenta svog tog drkanja ako se ne zna ko je to ispod kacige Danas sam ga video 3 puta, prvi put kod jedne osnovne skole gde je na semaforu po paljenju uslovne strelice pretekao kolonu od jedno 5-6 vozila SA DESNE STRANE, zamalo "pokupio" pesaka po sred pesackog, drugi put je danas oko 1 prozujao kroz moju ulicu zamalo pokupivsi mog caleta i njegovog prijatelja na sta je moj matori kao dosta iskusan vozac motora rekao "Ne deluje mi kao da ce ovaj jos dugo..." Pre nekih 10ak minutra zacuo se taj isti motor kako krece da turira, malo se zaculo skripanje i naravno par prilicno uznemirujucih zvukova, ne secam se da sam skoro video ceo komsiluk na prozorima. Naime sta se desilo, "mali" je izgleda prikocio pa dao gas tako da mu se motor gicnuo on je na svu srecu blagovremeno spao sa istog a motor je nastavio nekih 10ak metara dijagonalno udario zadnjim tockom u kombi koji je bio parkiran (rec je o jednosmernoj ulici koja je siroka taman toliko da prodje auto, bogme kamion potesko) odbio se od istog i zavrsio na trotoaru preko puta, da se stvar odigrala minut kasnije verovatno bi bilo povredjenih posto klinci iz osnovne skole moraju tom ulicom da prodju a u tom trenutku je buljuk njih bio na nekih 50 m odatle. Na kraju "mangas" ustaje onako uspanicen seda na motor i pokusava da ga upali i verovatno zapali sa mesta zlocina pre no sto stignu organi zakona na isti, medjutim ne znam dal' nije video da mu je karter ostao na trotoaru, pa je panicno sisao sa motora i poceo trceci da ga gura u ka izlazu iz ulice mada nije daleko stigao, patrola se za divno cudo pojavila na vreme. Drago mi je sto klinac nije povredjen, doduse mozda se oderao malo pri padu i suljanju po betonu, s'obzirom da nije imao kacigu svasta je moglo da se desi, a sa druge strane (da se pogresno ne protumaci, ne zelim nikome zlo) drago mi je da mu se desilo nesto zbog cega ce imati dosta da razmislja o svojim postupcima (naravno ako ima savest) jer gledajuci ga poslednjih mesecak dana kako divlja na motoru bilo je samo pitanje vremena kad ce da napravi sranje, i verovatno ce ga debelo puci po dzepu. Od svega mi je najkrivlje sto zbog takvih DRIPACA, MI savesni motociklisti smo na losem glasu i kod pesaka i kod vozaca cetvorotockasa. Uzdravlje! 68 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 12, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sam pao - sam se ubio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Velimire, da mogu, dao bi ti 100 pluseva. Jedino mi zao motora. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da mu se desilo nesto zbog cega ce imati dosta da razmislja o svojim postupcima (naravno ako ima savest) Такви не размишљају уопште... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Sporo gura 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa je debeo, mogao je da amortizuje pad,da je neki mrsavi klinac sigurno bi se izlomio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1627 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas svakakvih Nadam se da ce bucko izvesti neki poucni zakljucak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da hoce P.S. Motor bez kartera nece da upali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Jel´ imao FILA papuče i naočare za sunce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koji je to ninja 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan koji je to ninja 650? Nabudzena 636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Octobar 12, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Rokno je pa mu je valjda došlo iz dupeta u glavu. Bar se nadam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10633 Napisano Octobar 13, 2012 Hronični Motociklopata, 7376 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan koji je to ninja 650? Nabudzena 636 ne, Ninja 650R je isto sto i ER-6F ,ima dva naziva za razlicita trzista, kod nas je predstavljen kako ER-6F Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Rokno je pa mu je valjda došlo iz dupeta u glavu. Bar se nadam. jos 5-6 padova i sigurno mu dolazi....mozda kod njega guzni signal putuje malo sporije...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Octobar 13, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Mali Mujo kupio bacaklu, pa se voza ceo dan... Neki ljudi uvek uče na teži način! Na žalost većina ispašta... Znaći, Kale bate... Mogu da se kladim u nedeljni ručak da će dotični "bumbar" da ponovi istu stvar, čim popravi makinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Octobar 13, 2012 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno, ali svi smo mi vidjali ili vidjamo ovakve, a scenario na kraju isti ili slican.... Pun gas, pa u najboljem slucaju oguljena koza i razbijen motor manje ili vise! Nazalost neki put scenario bude i mnogo gori!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Octobar 14, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rokno je pa mu je valjda došlo iz dupeta u glavu. Bar se nadam. jos 5-6 padova i sigurno mu dolazi....mozda kod njega guzni signal putuje malo sporije...... Rece mi drugar poznaje ga '93godiste kaze da je proletos isto gekn'o sa motora vozio neku devocicu pozadi, njemu nista ona slomila butnu kost, ako mu posle toga nije doslo iz dupeta u glavu vrv nece skoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 14, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neki nikad ne nauce,,, to je jedini problem...ostanu ubedjeni u svoje /ne/sposobnosti ceo zivot,misle da su rosi..sto vise gasa penis im je duzi valjda...sto ih vise ljudi vide..srecniji su... a u stvari,,,istina je sasvim drugacija....i tamo je negde,daleko od njih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Octobar 14, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan neki nikad ne nauce,,, to je jedini problem...ostanu ubedjeni u svoje /ne/sposobnosti ceo zivot,misle da su rosi..sto vise gasa penis im je duzi valjda...sto ih vise ljudi vide..srecniji su... a u stvari,,,istina je sasvim drugacija....i tamo je negde,daleko od njih... Istina je tamo negde, reče Molder... Dečko sada pada namerno, da se čeliči! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe padovi,ako ima lovu da sredi motor opet ce da radi isto. Jos ce da misli da je on tako dobro reagovao da je samo shebao motor a njemu gotovo nista. Samo su godine(skoro pa ) uvek garant da ce neko poceti racionalnije i normalnije da razmislja. Ali sa druge strane neki nikad ne shvate neke osnove zivota...ipak drago mi je kao coveku da mu se nije nista ozbiljnije desilo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Octobar 16, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da mu se nešto desi sam bi sebi bio kriv, ali mene brine to što on predstavlja opasnost za sve ostale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Octobar 16, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan koji je to ninja 650? Nabudzena 636 hahah.... "Nabudzena 636".....haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 16, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan momak iz indjije, istih godina kao ovaj nindza, nije imao toliko srece jos kad bi takve vesti usle u glavu od bukovine..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jun 17, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo na zalost update i relativno tuzan epilog ove price, zao mi je sto mu ovo iskustvo nije posluzilo kao opomena ali momak o kome sam pisao ovo pre skoro 2 godine je pre neki dan tragicno nastradao kada se koliko sam cuo zakucao u neku gradjevinsku masinu izmedju pozege i uzica sa zelenim kawasakiem, poginuo je na mestu, a imao je i suvozaca o suvozacu nisam obavesten. Nek' mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabuto 56 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to ovo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/102590-kosjeric/page__pid__1646630#entry1646630, poginuo je suvozač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...