Jump to content

Moto Zajednica

MZ ETZ 251 Streetfighter

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 500 E

...jer mi u maju istice 2 godine posedovanja A2 kategorije i dobijam A...

Misliš, polažeš za A? ;)

ne,polagao sam po starom zakonu i na potvrdi pise A ne A1 A2 i to...rekli mi u autoskoli da zbog toga mi samo pripisuju A kategoriju posle 2 godine..polagao sam po starom a izdali mi dozvolu po novom zbog godina....izmuvacu nesto, ko opet da polaze iz pocetka? ... :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Ako izmuvaš, javi mi da znam pošto rekoše da mora opet da se polaže :)

Ja sam položio za puno A sa četiri dana zakašnjenja od dovođenja "novog zakona" pa su se dvoumili da li da mi upišu A i na kraju rekoše jok, mora novi obrazac dozvole, evo tebi A1 i A2 pa se snalazi >:(

cisto da vratim temu na pravi put...stigao je rep od yamahe r1,kad ga uklopim izbacicu slike...mozda i pre u pola posla.... hvala puno Bobanu za rep!

mutna slika al jbg,bar se vidi oblik kako ce da izgleda..

post-26259-0-68183800-1355603676_thumb.jpg

.jos da skratim viljusku...sedista od zelene eko-koze,zeleni detalji i monster nalepnice... :D

samo da mu nabacis i neki lepsi auspuh,da ne bude ona truba i bice extra :takoje:

pomenuo sam to jednom ali rekose mi da mz najbolje radi sa ovim fabrickim auspuhom,da ce da se sa drugim auspuhom sje*u performanse,pa sam hteo onda da ga samo gde je vec fabricki varen isecem i iskrivim na gore..da malo lepse izgleda...

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

po meni fali ti jos par sitnica da bi bilo to to...evo npr: ram od R1 diode, prednja i zadnja viljuka od R1 diode, tockovi od pomenute vec R1, rezervoar, satovi, svetla, bocne i prednje plastike, elektronika, izduvi, heblovi, agregat, sedista....mozda jos po neka sitnica i eto ga tvoj mz kao zmaj.

• Podržavam 3

po meni fali ti jos par sitnica da bi bilo to to...evo npr: ram od R1 diode, prednja i zadnja viljuka od R1 diode, tockovi od pomenute vec R1, rezervoar, satovi, svetla, bocne i prednje plastike, elektronika, izduvi, heblovi, agregat, sedista....mozda jos po neka sitnica i eto ga tvoj mz kao zmaj.

hahahha..samo polako,jedno po jedno :D

Samo napred prati svoju viziju sta si zamislio a ko moze bolje neka pokaze0takoje.gif

hvala..uz malo para i pomoc prijatelja bajkera ispasce lep motorcic...ako sve bude kako treba sledece nedelje prenos i registracija :)

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Iz iskustva - stavi ti na tvoj MZ neku lepu devojčicu - pa nek posle kaže ko šta oće ! :takoje:

• Podržavam 2

Iz iskustva - stavi ti na tvoj MZ neku lepu devojčicu - pa nek posle kaže ko šta oće ! :takoje:

imam i to u planu..nego kad malo otopli..danas sam bas radio sedista,pa sam za suvozaca uradio malo sire...posto su dame sire dole..haha bas kao i moj mz sada sa ovim repom... :D

evo neke nove slike...malo se radilo :D

post-26259-0-41014500-1355923925_thumb.jpg post-26259-0-34543400-1355923942_thumb.jpg post-26259-0-27896700-1355923950_thumb.jpg post-26259-0-07432500-1355923960_thumb.jpg post-26259-0-98369000-1355923972_thumb.jpg post-26259-0-89309100-1355923984_thumb.jpg post-26259-0-35591000-1355923992_thumb.jpg post-26259-0-75550400-1355924000_thumb.jpg

ostalo da se ofarba ispod repa,skrati viljuska..i jos neke sitnice.... sledece nedelje registracija! :D

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: mz

Izvini sto se ja pravim pametan a dali si razmisljao da motor bude zelen sa crnim detaljima nekako crna skriva detalje kojih ima mnogo na tvom motoru

A crna za obicno oko slucajnog prolaznika nece nista da otkrije inace odlican posao imas dara da iskoristis delove i da ih prilagodis da budu sa ukusom uklopljeni a ne da strrce iako nisu od MZ0takoje.gif

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

po meni guzohvat za vozača malo uzak :D (zna da trne dupe posle 20-30km voznje, duže da ne pominjem ;) ), ostalo je ok! Mnogo bolje nego onaj tvoj rep.. :)

Izvini sto se ja pravim pametan a dali si razmisljao da motor bude zelen sa crnim detaljima nekako crna skriva detalje kojih ima mnogo na tvom motoru

A crna za obicno oko slucajnog prolaznika nece nista da otkrije inace odlican posao imas dara da iskoristis delove i da ih prilagodis da budu sa ukusom uklopljeni a ne da strrce iako nisu od MZ0takoje.gif

mislio sam i tako..glavne boje su mi bile crna i zelena...al ovako sam odlucio da bude sa zelenim detaljima...zeleno sljasti dosta,nzm.... hvala,trudim se da napravim nesto sto ce da se izdvoji od ostalih...

po meni guzohvat za vozača malo uzak :D (zna da trne dupe posle 20-30km voznje, duže da ne pominjem ;) ), ostalo je ok! Mnogo bolje nego onaj tvoj rep.. :)

guzohvat...hahahah..nisam jos stigao da isprobam,u kuci mi motor stoji treba da mu sipam ulje posto sam popravljao oko kurble....ako ne bude valjao lako se rasiri i presvuce,,jedino mi krivo sto nisu imali zelenu eko kozu....

da li pocinjem da ludim,ili cak da volim eMZu? o.O

samo trazim razlog da vozim motor...uvece izlazim da bi se njim odvezao i vratio...idem u prodavnicu isto zbog toga....do komsije na nekih 100 metara... :D

sta li cu da radim kad dodje leto?

hahahah nije zezanje stvarno je tako....slikacu ga malo napolju posto ove slike u sobi i nisu nesto :)

i da...sinoc vozim a pada sneg,nista lepse..... ljudi se krste,verovatno Badnje vece pa zbog toga :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja