PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ubice te baba ako joj upropastis plocice... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih slika,napredujem polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 25, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mnogo ti ruzan taj rep!! Maska mu lepo stoji!! jos ralicu da stavis, bice bombona!! samo da ne zeznes sa tim repom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 25, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Praviš od babe devojku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 25, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Praviš od babe devojku pre, od babe, ruznu devojku.. nego ukusi su razliciti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan mora rep ,to sam zakljucio kad sam vozio druga i prosao kroz baru.... tek treba daga ofarbam i meni malo ruznjikav sad ali kad se ofarba bice lepse..... posto ga prepravljam u streetfighter mora da ima rep,jeste da te motore ne voli vecina,al onim malobrojnima su super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 26, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I pored tog repa - kad prodješ kroz baru - bacaće po ledjima. Bolje mu stavi blatobran ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ne bi trebalo,ali tek kad proverim znacu..... evo kako izgleda sa led stop svetlom i pozicijom ujedno...... napravio sam i mali prostor ispod sedista za alat i ovako izgleda,odprilike sto se mene tice ja sam zadovoljan,nije ni toliko lose ispalo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 26, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i nije lose , ali mozda bi i jos bolje bilo da stavis volan od ETS modela ( ili njegovu kopiju) http://www.quoka.de/motorraeder-nach-marken/mz/c9828a100432589p63725458/mz-ets-250-trophy-sport.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i nije lose , ali mozda bi i jos bolje bilo da stavis volan od ETS modela ( ili njegovu kopiju) http://www.quoka.de/...ophy-sport.html probao sam nesto tako,od bicikle isti takav ,pa sam probao da bas tako savijem sipku,ali ne moze,zbog rezervoarcica za ulje,udara u satove...takvog oblika bi morala sipka da bude metar duga..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 26, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan podrzavam svaku preradu! ako vec pravis fajtera, nemoj ostavljati originalno sediste... i moras staviti agresivniji prednji blatobran...skini "harmonike" sa prednjih vila, stavi tkz "prasinarke" lepse ce izgledati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan podrzavam svaku preradu! ako vec pravis fajtera, nemoj ostavljati originalno sediste... i moras staviti agresivniji prednji blatobran...skini "harmonike" sa prednjih vila, stavi tkz "prasinarke" lepse ce izgledati... za sediste cu da vidim kasnije,da sam znao da cu da ga preradjujem ne bih bacio 15 e na presvlacenje....za blatobran sam planirao,takodje i za ove "harmonike"...nzm samo kako da uradim..neki mi pricaju da zalepim jos jedan par semeringa preko ovih i to je to,e da i spusticu malo prednju viljusku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 26, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan zasto, a i kako da zalepis semeringe preko postojecih? za to prvi put cujem... ima da se kupe prasinarke, nije skupo... kontaktiraj jigoro cano, od njega sam ja kupovao delove za moj bivsi MZ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam prvi put cuo da se to radi... sta god samo da ne stoje vise ove "harmonike" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan ovako nekako izgleda,za sada tako,fale pozadi zmigavci i napred da se promene....harmonike skidam makar menjao semeringe svake nedelje i da.spustam viljusku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 28, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nije lose!! fale mu migavci na rep, onda ce biti jos bolje! i da ga operes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan od cega ti je prednja maska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan nije lose!! fale mu migavci na rep, onda ce biti jos bolje! i da ga operes! stavicu,neke lepse ovi kockasti ruzni mng.... a pranje... bice i toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan od cega ti je prednja maska? maska je od krosa Derbi Senda 50cc,nzm mislim da je 2005.godiste..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 28, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj rep mnoooogooo ruzan bre... Nikako mi se ne uklapa...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje da lici na nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj rep mnoooogooo ruzan bre... Nikako mi se ne uklapa...!! znam da se mz ne uklapa bas u ,R' fazon al jbg....ko ga voli voli ga fabrickog,ja ga samo vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 28, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sta ga toliko brate palis, nek se malo izivljava sa njim, ako se pokvari ima kod tebe delova koliko hoce Pa pretpostavljam da su svi to radili, i ja sam to uradio sa više mojih motora ( od Pony expresa, APN-a, pa nadalje . Problem je sa MZ-om jer je njemu kvačilo navučeno na radilicu na konus, pa pri takvom šlajfovanju može kvačilo lako da spadne sa radilice. Ako se zezne središte kvačila - aj to je 20 - tak evra štete, al ako se ošteti radilica - onda te motor može zezati još puno puta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 28, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan izvini sine ali ti ga sa ovim repom unisti ako se tebi svida dobro je. meni ne ovako nekako izgleda,za sada tako,fale pozadi zmigavci i napred da se promene....harmonike skidam makar menjao semeringe svake nedelje i da.spustam viljusku.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 28, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ovdje niko nije cuo izreku: Od govana se pita nepravi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...