B0JAN 57 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan kako napreduju radovi? samo da se registruje,dobro ima jos da se urade neke sitnice-nalepnice,lepsi zmigavci,veca guma pozadi (cim spalim ovu staru-jos malo je ostalo ) ... kad se radi da bude kao fabricki zna se kraj ali ovako kad ga budzis nikad nije dovoljno,uvek moze jos nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan kako napreduju radovi? samo da se registruje,dobro ima jos da se urade neke sitnice-nalepnice,lepsi zmigavci,veca guma pozadi (cim spalim ovu staru-jos malo je ostalo ) ... kad se radi da bude kao fabricki zna se kraj ali ovako kad ga budzis nikad nije dovoljno,uvek moze jos nesto... sad ce zima,ima vremena da ga napravis kakvog god hoces...salji neke novije slike... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna slika...od juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna slika...od juce Druze, ne bih ti preporucio da ovo radis sa MZ-om, ogromna je mogucnost da ti se okrene kvacilo na radilici. A i nije Mz iz ove price. Inace mi se svidja. POzdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 8, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna slika...od juce Druze, ne bih ti preporucio da ovo radis sa MZ-om, ogromna je mogucnost da ti se okrene kvacilo na radilici. A i nije Mz iz ove price. Inace mi se svidja. POzdrav! Pa neće mu se okrenuti kvačilo na radilici od toga što je dao pun gas. Ako pogledaš malo bolje sliku, zadnji točak stoji u mestu, a onaj dim mu je iz auspuha - il je napravio jaku mešavinu, il mu je u auspuhu puno masnoće pa ogoreva ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 8, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Tako smo mi MZ-a neki dan gurali po dvoristu jer je bio problem u paljenju i kad baci dim nevidi se 5m iza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 8, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan to je od iz auspuha i od spaljenje gume, nebih ni ja preporucio! okrenuce kvacilo!! palio sam tako(pijan) 3-4 puta gumu za vece i ujutru prccc.. nema kvacila tj. zakurblas i cujes zvuk klizanja kvacila o konus radilice. A mogu reci zna da ostavi crn trag na asvaltu u voznju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan od kako sam prestelovao paljenje i ocistio karb,ne dimi uopste,auspuh suv ko barut...od gume je nije iz auspuha,a tocak se ne okrece jer je decko koji je slikao omasio momenat kada sam drzao jednom rukom,gledao ka njemu i okretao se tocak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Najmanje sta ce da se desi ako nastavis da ga kidas da iskrivis desni nosac motora ili da ti se raspadne guma odbojnk u zadnjoj glavcini a ima jos delova koji nisu predvidjeni za ovakvo maltretiranje A ako ti je malo meksa zadnja guma ima da se pomeri na bandasu i da otkines ventil pa ces da guras ko zna odakle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Najmanje sta ce da se desi ako nastavis da ga kidas da iskrivis desni nosac motora ili da ti se raspadne guma odbojnk u zadnjoj glavcini a ima jos delova koji nisu predvidjeni za ovakvo maltretiranje A ako ti je malo meksa zadnja guma ima da se pomeri na bandasu i da otkines ventil pa ces da guras ko zna odakle ma ja sam to samo jednom,cisto da vidim da li moze.... gre'ota je kad covek cepa sa max obrtajima dok se guma ne pocepa,a ovo je samo malo da zadimi guma.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 11, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma samo cepaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve treba probati u zivotu... "mozda sam i ja nekad zlzzllblbl.... ali ne znam sad..." ovom je dobar test za konus i lanac, ako su ovo preziveli mozes bez problema na put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan pogresi covek,desava se...mada neka se javi bar jedan covek koji vozi motor a nije to nikad radio .... ni ja ne volim da ga mucim hteo sam cisto da vidim da li moze..guma malo celava pa na pola gasa okrece po asfaltu....nego da batalim malo o tome,znao sam da ce slika da izazove komentare,sl sto radim je rep pozadi,sa nadam se LED osvetljenjam pa cu da izb slike uskoro ....pokusavam da ga uradim ko streetfighter,ali sa ovim originalnim sedistem tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 11, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa pretpostavljam da su svi to radili, i ja sam to uradio sa više mojih motora ( od Pony expresa, APN-a, pa nadalje . Problem je sa MZ-om jer je njemu kvačilo navučeno na radilicu na konus, pa pri takvom šlajfovanju može kvačilo lako da spadne sa radilice. Ako se zezne središte kvačila - aj to je 20 - tak evra štete, al ako se ošteti radilica - onda te motor može zezati još puno puta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan ma znm kako je,rasturao sam kad sam menjao semeringe,malo glupo izvedeno.... ma ima da ga zavarim za radilicu! hahahah zezam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan ma znm kako je,rasturao sam kad sam menjao semeringe,malo glupo izvedeno.... ma ima da ga zavarim za radilicu! hahahah zezam se Nije zezanje.... pre nekoliko godina sam imao prilike da vidim tako nesto, mz 175 sa zavarenom korpom za radilicu, jedva sam je obrusio jer je bas propisno zavarili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan ma znm kako je,rasturao sam kad sam menjao semeringe,malo glupo izvedeno.... ma ima da ga zavarim za radilicu! hahahah zezam se Nije zezanje.... pre nekoliko godina sam imao prilike da vidim tako nesto, mz 175 sa zavarenom korpom za radilicu, jedva sam je obrusio jer je bas propisno zavarili. sad mi to i nije bas tako glupa ideja kad sam cuo ovo .... ako se sje*e to je resenje a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 12, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan to nije resenje!! to je seci dupe krpi usi!! meni je to palo na pamet pred rumuniju, kad mi je proklizalo kvacilo sa novim konusom, sreca pa nasao drugo kvacilo na tavanu(staro) i evo jos uvek ga vozim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku na ETZ 250 da je toliko sriban konus da je disk kvacila poceo da drlja i o onaj veliki zupcanik,i to sam resio sa dva zileta i nikad vise nije proklizalo,tako sam ga i prodao,cujem da je i dan-danas ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan znaci pouka je:SA MZ-OM PALITI GUMU SAMO BLIZU KUCE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ako je zavaris to ce mu biti poslednje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Novembar 12, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Samo cepaj Katalinski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 12, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma samo po gasu!! oni koji me poznaju znaju kako vozim MZ-a, a u zadnje vreme jos zesce.. Pazi ovako! MZ-u max. snaga na 5.600rpm! znaci preko toga pada(unistavanje).. ne vozim preko 6.000 od 3.500 do 5.000 najlepse!! i ne palim gumu! Vozi tako i navozaces se mnooogo lepo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan od tog dana vise ne palim gumu,vozim lagano,msm lagano ko moze da ima 20 god i da vozi lagano al mirnije,nije bas ni toliko toplo za jurcanje,ne prelazim 80........... i ni sneg od pola metra nmz da me zaustavi ......jednom bajker-uvek bajker ......hehehehh uskoro ce i nove slike,sve je blizi 'Streetfighter' izgledu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan slika pre prepravke repa,zamene fara napred i namestanja ralice koju sam dobio od druga-clana NASH-a.... bice slika kad se zavrsi ovo pomenuto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...