spor 3 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zitoradja (Prokuplje) Motocikl: kawasaki gpx 750r Prijavi odgovor kao problematičan Promenio bih zadnju felnu kod GPX 750r koja je inace 18-tica, za 17-ticu , zbog teske nabavke guma, molio bih malo strucnije, ako moze da mi daju predlog ya felnu i mora li da se menja zadnji lancanik kao i disk, unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spor 3 Napisano Octobar 22, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zitoradja (Prokuplje) Motocikl: kawasaki gpx 750r Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko da vozi GPX 750r ili ili su godine ucinile svoje i postao zaborav-istorija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuntica 10 Napisano Decembar 26, 2012 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan moze da se nabaci druga,to sigurno,ali ne znam sad koja tacno kad sam ja nabacio na z 500 felnu od zefira i to na staru viljusku,onda i ti tvoj mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spor 3 Napisano Decembar 30, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zitoradja (Prokuplje) Motocikl: kawasaki gpx 750r Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti, vec ubacena od yamahe,i stavljene nove gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wisper 0 Napisano Maj 16, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki gpx750r Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju imam i ja gpx 750r.Interesuje me od koje si yamahe stavio zadnju felnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spor 3 Napisano Maj 19, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zitoradja (Prokuplje) Motocikl: kawasaki gpx 750r Prijavi odgovor kao problematičan od Fazera 600, mada znam neke drugare koji su od zx7r montirali kako zadnju tako i prednju, kod mene je kombinacija napred 16 a pozadi 17, tu dimenziju koriste neke vrste honde, pa je lakse naci nego fabricku 18,-ticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...