mootoograf 360 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Kupujem Givi MONOKEY plocu Ko ima neka ponudi na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan E druze do skoro sam imao istu muku. Tesko se nalaze te ploce. Imas u Louisu da porucis u svakom slucaju. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan http://oglasnik.bjbikers.com/ads/monolock/ Ako ti ovo odgovara, ja sam u PA svaki dan, mogu to da ti pazarim... Pozz, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 8, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Kupujem Givi MONOKEY plocu Ko ima neka ponudi na PP. poslao sam ti PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan http://oglasnik.bjbikers.com/ads/monolock/ Ako ti ovo odgovara, ja sam u PA svaki dan, mogu to da ti pazarim... Pozz, Hvala Dule ovo je Monolock i ne odgovara mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan K U P LJ E N O ! U stvari dobijeno na poklon. Ovom prilikom se javno zahvaljujem mom prijatelju Ranku . Ranko druže Hvala ! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 10, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan cekaj jebo ga ti... mozda sam te zeznuo sad cu da proverim sta je monokey a sta monolock... jedino sto znam jeste da je ovo moje za kappa K35... EDIT : izgleda da sam te zeznuo ja sam kupio ovo... i od toga imam plocu ... http://www.kappamoto.com/cases/Monolock-/K35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Waterproof Topcase Monolock System®. Opet aktuelno drug Ranko nije dobro video ali imao je dobru nameru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...