millan 4 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT,Кawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo pozdrav svima! Pazario sam skoro Piaggio x9 200 2003 god. Kad dam kontakt automatski se pale svetla kao i veliki displej i iznad njega, ali onaj gore sto pokazuje svetla, rezervu, ulje i ostalo ne radi. Da li je neko imao problema. Racunam da je glavni kompjuter i displej otkazao ne bi nista radilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je kvasena tabla i da je sve to riknulo... PRoveri u servisu ako moze ili na x9ownersclub forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millan 4 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT,Кawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bas me buni , glavni displej i onaj iznad njega rade. da li to moze svaki elektricar da mi pogleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan najbolje da ides do ovlascenog servisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odes u ovlasceni servis i budes spreman da zavuces ruku dubooooko u dzep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millan 4 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT,Кawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja sam do skoro vozio motore. Zadnji sam imao Hondu Afriku Twin ali zbog situacije trenutne sam uzeo skuter. Sto se tice tog displeja mislim da mi nije od velike koristi. Bitno mi je da ovaj glavni radi. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Lampica za ulje je isto bitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Octobar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan rasturi tablu i proveri sve dzekove, mozda se neki otkacio od vibracija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
millan 4 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: BMW R850RT,Кawasaki VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Skinucu komplet sa sve maskom, pa cu taman da pogledam da li zaptiva dobro. Za vikend vozim motor kod druga da pogleda nesto mi u prenosu lupa kad je u leru, pa cu tad da imam vreme da pogledam i displej. Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...