Jump to content

Moto Zajednica

Obilaznica - skretanhe za Resnik 29.09.2012

Recommended Posts

• Flying wolf, 404 postova
  • Motocikl: R1200GS ; vespa px200e

Pre pola sata, kolegi oduzeta prednost, hitna pomoc je bila tu, ukazivali su mu pomoc. Nisam mogao da stanem jer sam bio sa suprugom a prizor nije bio za nju... Ako neko ima vise informacija neka napise... Nisam video ni koji je motor...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Nazalost u pitanju je jedan od mojih najboljih drugara.

Jos uvek ne znamo sta se tacno desilo, u subotu od 18h se nije javio a nas niko nije obavestio, trazili smo ga svuda i sasvim slucajno moja majka vidi ovo u novinama, povezemo da to moze biti on jer znam da je bio u prolazu tuda u to vreme i nadjemo ga sinoc u urgentnom centru.

Na jos vecu zalost, decko je danas izgubio zivot, tacnije iskljucen je sa aparata a bio je mlad, tako pun zivota, uvek nasmejan, retko dobra osoba koja se jednom radja, prosto ne mozemo da poverujemo da ga jos uvek nema i da se sve tako glupo desilo i da nasa jebena retardirana milicija nije mogla da javi nista a imao je tablicu na motoru, registrovan motor koji se vodi na njega, dva telefona u dzepu itd.

Stvarno smo svi zateceni celom situacijom :'( :'( :'(

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE

Jeste iz Mladenovca.

Zove se Slavko Simic,keva mu drzi poslasticarnicu Andja u Mladenovcu.

Honda CBR 1000RR. Sad mi ortak javio na fb,joj tresu mi se ruke nemogu da pisem

tuga

• Flying wolf, 404 postova
  • Motocikl: R1200GS ; vespa px200e

..bem ti zivot..... Opel kadeat mu je oduzeo prednos skrecuci levo pravo na njega, kolega je isao pravo obilaznicom, ka Mladenovcu... naisao sam kada je hitna pomoc i policija vec bila tu. Nesrecni kolega je lezao pored automobila, nadao sam se da nece biti fatalno obzirom da je bio tu, pored kola, nije preleteo kao sto obicno biva... Video sam i coveka koji je vozio automobil, stajao je i drzao se glavu... Oduzeo je decku prednost i oduzeo mu je zivot...

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

.....u subotu od 18h se nije javio a nas niko nije obavestio,....... nasa jebena retardirana milicija nije mogla da javi nista a imao je tablicu na motoru, registrovan motor koji se vodi na njega, dva telefona u dzepu itd.

ovo može da iznervira najtolerantnijeg...dva dana da oni ne jave! Kakva je ovo crna rupa...Nek mu je laka zemlja...strašno...ne mogu više ni da se izrazim...Moje najiskrenije saučešće porodici i prijateljima...

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Kako navode imao je prelom baze lobanje i donjeg dela vilice, osim toga nista, po prici ocevidaca udario je bradom u krov, kacigu je imao, da li je od siline udarca spala ili nije bila zakopcana ili je pod nezgodnim uglom uspeo tako da udari to ne znamo ali sve to sad i nije toliko bitno, naseg Munje nema pa nema i nista nam ga nece vratiti :'( :'( :'( :( :( :(

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

U ovo vreme bi prolazio pored moje kuce,i dalje ocekujem da ce opet proci motor... :(

toliko smo svi zateceni,u soku,nemam komentar

Markić, koliko je imao godina?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja