CoLiBrI 233 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovako...kupio sam pre par dana suzukija dr-a 650,nema pokazivac nivoa goriva. citao sam ovde ranije u nekoj temi da neko pravi gedzete sa opcijom i za to. e sad bilo je pitanje secam se kao da li ce to raditi ili ne...molim vas da mi pomognete i da me uputite na nekog ko to radi, koliko bi me izaslo i da li je uopste izvodljivo na mom motoru? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre ljudi pa nije valjda da niko nista ne zna o ovome???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ne znam za ugradnju, ali sta ce ti to? Ja sam na proslom imao, na sadasnjem nemam i isti mi djavo. Na predjenih oko 200km napunim i to je to, a uvek mozes da ga drmnes i vidis da li ima goriva... nesto mi glupo da bacas pare na to koliko god da kosta...samo razmisljam naglas... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa nekako sam sigurniji...ili mozda navika,pre suzukia imao sam kineza i nekako mi to ostalo da gledam na merac jbg... u svakom slucaju hvala na sugestiji! ajmo ima li jos neko da da neku informaciju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan To ti je ostala navika od proslog/ proslih motora. Tako sam i ja mislio da ce biti problem bez pokazivaca, ali uopste nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11155 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Nije strasno sto nemas pokazivac ,imas rezervu prebacis i mozes jos 50-70 km zavisi sta vozis,a za to vreme ces naici na neku pumpu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Za razliku od kineza na japancu ti je pametnije da gledas na put a ne na pokazivac goriva... uzivaj i vozi!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma da u stvari evo vec sam se i navikao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...