nntom 1540 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako mi je pun k--ac i tih napicenih riba koje misle da im ne moze niko nista jer su devojke. Znam sta pricam jer sam radio obezbedjenje godinama po diskotekama i splavovima i uvek su najveci problemi bili sa ribama koje se kurce. Ono kao moze im se jer su zensko i misle da ih niko nece opaliti. Ja realno nikad nisam udario ribu i verujem da necu ali isto tako je tvoja drugarica zasluzila to, sta se kurci i psuje ga pa posle kuka, sto se kurcis kad ne znas da letis. A i da ju je stvarno lik par puta opalio kacigom u vugla ona bi bila u bolnisi a ne kenjala po forumima. Sve u svemu mislim da je debelo posolila pricu.Mali off na temuNedavno ja u klubu stojim i pricam sa nekom devojkom(negde oko 1h ujutru),kad me "nesto" raspali po ramenu,jbt u prvi mah sam pomislio da obezbedjenje kluba izbacuje pijanog gosta,i u takvim situacijama budu "pogurani" svi koji se nadju na putu do izlaza,kad nije to........to je bila jedna nezna devojcica koja je krenula verovatno da piski jer je bila "veeeseeeelaaa",a mene je tako nabola da sam pomislio da je neko od dva metra i sto kila..... Uhvatim je za ruku i pitam moze li to malo lakse,a ona ce meni na to:"Pa sta si se rasirio k`o Rusija i trebalo bi da znas kako se ponasa prema jednoj dami..." Ja zatecen njenom drskoscu,uspeo sam samo da kazem da ja znam kako se ponasa prema damama,ali da je ona daaaleeeekooooo od dame,a ona ce na to:Ja sam jedna VELIKA dama.... Nisam se dalje nastavljao,ipak je ona "DAMA"Naravno ovo nema veze sa postom i sa devojkom sa pocetka teme,ali morao sam da vam ispricamJos jednom izvinjenje za off Stvarno ne vidim jedan razlog da se poistoveti devojka na pešačkom prelazu sa kučencetom sa pijanom ribom na splavu!!!!! Treba li da kidamo ribe po pešačkom zbog naših ličnih iskustava ? I da je kojim slučajem to neka od onih napaljenih, treba li da je pregazimo na ulici? Ma u Beogradu je postalo nemoguce voziti motor/auto...svi su postali nervozni,drcni,spremni da jebu m... i o..,da namerno kilave po pesackim prelazima,namerno oduzimaju prednost kolima iako te lepo vidi...e a kad stanes izlupas m....a ili m.....u onda kukaju,zovu muriju itd....Verujem da su videli skuterasa na 30m i lagano smekerski krenuli da kilave po pesackom,kao stace on u mestu ko ga j... svaki dan mi se to dogadja,poludeo narod skroz...zalete se na pesacki a ti majstore koci na 3-4 metra... Druže, tako je kako je. Beograd ima 5 miliona stanovnika. Jebeš popis. Kad je imao po popisu milion, mogao sam svoju ulicu da predjem žmurećki da bacim djubre, a sad moram da čekam glupi semafor. Tome se treba prilagoditi ili otići. Ne vredi. To što ti veruješ da je videla skuteraša na 30 metara i namerno krenula je već samo pretpostavka i u startu je predrasuda. Nema ovde druže ni k od kulture. Nema ovde druže ni p od poštovanja. To ti je isto kao sa busom. Nije hteo baja da ustane vidno staroj ženi koja se jedva držala na nogama, zamoljen je, nije hteo, a kad sam mu pokidao zulufe da vidiš kako je počeo da plače i naravno ustao.To je bilo davno i tako bi i sada uradio. Možda je to bila tvoja majka, možda gavrolinijeva, možda drr neleta. Zadovoljstvo bi mi bilo samo još veće...ajd 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dRR Nele 57 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Sid Motocikl: CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan I na pocetku,i na kraju mog posta sam se izvinuo za OFF,i napomenuo da nema ama bas nikakve veze sa devojkom sa pocetka price,jednostavno sam imao potrebu da se nadovezem na pricu da ima i svakakvih "dama"(sto ne znaci da je i ova devojka jedna od njih,i izvinjavam se ako je tako zvucalo,nije mi bila namera) kao i svakakvih "bikera"!!!!! Pesacki jeste zakon ALI ja moju decu savetujem da i na pesackom doooobrrroooo procene da li ce vozilo koje nailazi uspeti da se zaustavi do pesackog,JER ako se ne zaustavi..... Jos jedno izvinjenje za OFF Pesaci imate pravo na pesackom,ALI ipak oprezno "ima GI razni" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan A jbga, pesacki jeste zakon i svako bi trebao da prilagodi brzinu tako da moze da se zaustavi ispred njega bez nekog forsiranog kocenja. Slagao se neko sa tim ili ne, tako je. Akni nekog na pesackom i ne oprase te ni Dunav ni Sava. A ovo sa uporedjivanjem devojaka u klubovima i na pesackom je komedija Kako god se okreneš - ovo što si rekao je suština : " Akni nekog na pesackom i ne oprase te ni Dunav ni Sava" ... Mislim, možemo ga da tupimo do sutra, ali (što kažeš), akni nekog na pešačkom i ćao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ETEfov-ovac pa ti si nonstop u nekom problemu s saobraćajem(il tvoja okolina) ,da nije problem možda mnogo bliže nego što se čini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Septembar 29, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se davne,mislim da beše 1990 prvi put otišao svojim kolima do Mađarske. Sreća da sam ukapirao kako to kod njih funkcioniše i da nisam nikog pokupio na pešačkom. Tih godina se vozilo kako se vozilo po Beogradu i pešaci su sa strahom prelazili ulicu. Ja navikao na praksu da pešak zastane na pešačkom pa ponekad propusti vozilo ako je blizu.Naletim na pešački u Segedinu kad gle čuda Mađari prelaze ladno ne gledajući koliko sam ja udaljen od njih.Smatraju da ja smanjujem brzinu pri nailasku na pešački sa pešacima - što je i pravilno. Ovo mi se ponovilo na još par prelaza i sva sreća ja uklavirio na vreme kako se ponaša u sabraoćaju kad su pešaci u pitanju. I još sam ovo primetio tih godina niko ne prelazi ulicu van pešačkog.Vremenom kako smo mi sve više počeli da posećujemo Segedin uvideh da smo iskvarili domaće pa i oni počeli da pretrčavaju ulicu van pešačkog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 29, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Malo ga preteraste. Znamo samo jednu stranu priče ( možda je tačna, a možda i nije ), samim tim je teško osuditi jednu ili drugu stranu . Ona nije trebala da ga opsuje, on sigurno nije trebao da pokuša da je udari u glavu - mogao joj je naneti teške povrede. Jedno je sigurno, a to je da su se pešaci jako izbezobrazili od kad je stupio nov zakon na snagu. Više puta mi se desilo da na Bulevaru Oslobodjenja ( jedna od prometnijih ulica u N. Sadu ) - stojim u koloni vozila dok grupa pešaka prelazi pešački prelaz kod OTP banke, i taman su skoro prešli kolovoz, kad za njima polako kreće par novih pešaka da prelazi ulicu - kuckajući sms poruke na telefonu. Pa došlo mi da sidjem sa motora i da im one telefone izlomim . Mislim da bi po takvim pitanjima trebalo dopuniti zakon o saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Septembar 30, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja sećam telefoniranje i kuckanje poruka dok prelaziš preko ulice je zabranjeno tj može da ti piše kaznu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 30, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja sećam telefoniranje i kuckanje poruka dok prelaziš preko ulice je zabranjeno tj može da ti piše kaznu Treba da je zabranjeno, al nisam mislio samo na to, već i na bezobrazno ponašanje, jer mogli su malo da ubrzaju, pa da predju ulicu sa ovom grupom, ali ne, oni imaju pravo, pa se onda tegle preko pešačkog, a kolona vozila stoji, troši se gorivo, zagadjuje vazduh i stvara gužva u saobraćaju. Jel fale pare za budžet - fale, pa nek postave ove komunalne policajce pored pešačkih prelaza, za deset dana bi budžet bio prepun ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bilo sta da se kaze,nindza skuteras je kriv.Video devojke i baja oce da bije ili da se kurci jer on je baja.Da su bili neki klinci ili ljudi,kur bi se vratio.Nerazumem sto ga branite,pesak je zakon ma kakvo da je njegovo ponasanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Situacija u Beogradu je posebno zaje*ana jer su svi nesto nervozni jako, sirena radi ako ne krenes na zuto, ako vozis normalnom brzinom...i svi odmah psuju majku i porodicu i sl...zato svaki dan ima tuce a ponekad se poteze i oruzje...zato treba, ako je ikako moguce, da i jedni i drugi malo iskuliraju...ja kad negde peske idem, a tako i klince ucim, nikad ne pocinjem da prelazim ulicu, cak iako je pesacki ili je zeleno na pesackom, dok nisam siguran da je vozac koji nailazi video da idem i da mu je crveno ili mi ne pokaze rukom da prodjem, i sve vreme dok prelazim gledam stalno levo i desno, ne zato sto postujem ili ne zakon, vec mi je zivot vredniji od toga da budem u pravu ako me neko opici motorom ili kolima...cak klincima pricam da je OBAVEZNO ici levom stranom ulice i uvek delom oka pratiti sta se desava na ulici. To nema veze sa zakonom vec sa prezivljavanjem u bg-u a pretpostavljam i u drugim mestima, mada mi se cini da je ovde najgore... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Napraviste od BG-a Tokijo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Septembar 30, 2012 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ima bezobraznih pesaka, ali ima i bezobraznih vozaca. Obaveza bilo kog vozaca je da uspori na pesackom prelazu, obaveza pesaka je da u svakom slucaju pogleda ima li vozila i da li mogu bezbedno da predju. Mi kao vozaci znamo koliko je potrebno nekom vozilu da se zaustavi. To znaju i oni pesaci koji su i vozaci. Oni koji nisu vozaci, oni su u stanju da zapocnu prelazak preko pesackog ispred kamiona, koji je pod punim teretom, na nekih 10 metara udaljenosti. Misle ljudi da on u metar moze da stane. Tu sliku gledam svaki dan u jednoj nizbrditoj i najprometnijoj ulici u Ivanjici. Malo kaznjavanja i jednih i drugih na prelazima moze da poboljsa situaciju. Ova jeste u afektu opsovala, ali nije zasluzila batine. Mogao je uzvratiti istom merom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Napraviste od BG-a Tokijo... Pa izadji na slaviju preko dana, ujutru recimo ili oko 3-4 popodne (mada moze i preko celog dana) pa da vidis Tokio ...a priblizno je svuda gde se i malo napravi guzva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 30, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz malog mesta (Leskovac), gde je sasvim normalno ići kolovozom (zato što su na trotoaru parkirani automobili, i nema parkinga), gde se ulica prelazi tamo gde ti najviše odgovara (jer ne postoje obeleženi pešački prelazi, sem na 4-5 raskrsnica sa semaforima)... Tako da sam ja, više puta u svojoj mladosti završavao na haubi automobila. I to svojom greškom, kao bahati pešak. U Beogradu, sem kod Sajma, ne postoji ulica koju nisam pretrčao. A pokupio me auto, kada sam bio na rolerima i prelazio preko pešačkog, na svoje zeleno.... Činjenica je da se po Beogradu, vozi prebrzo, (značajno preko ograničenja od 50km/h) bahato. Činjenica je da ovde pešaci prelaze na crveno (svakodnevno sam u prilici da zgazim po nekog na putu od kuće do posla), da prelaze mimo pešačkih prelaza... I da budem iskren, svako malo, kada prođem "opasno blizu", a ponovo ne prebrzo pored nekoga ko je pretrčao ulicu ispred mene, bez da gledam da li je muško ili žensko, ispružim ruku i ćušnem ga po ramenu ili glavi... Ali zato, kada ispred sebe vidim pešački trudim se da smanjim brzinu, a ako neko prelazi, makar proklizao, ukopavam se što je brže moguće. I, često mi isti ti ljudi mahnu i zahvaljuju se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Taj na skuteru je očigledno budala, dakle kolega nije. Samo treba otkulirati a takvi pre ili kasnije od arhitekte dobiju naknadu za njihovo ponašanje i postupke. Nije smisao u tome da trošim svoje ruke i živce na razračunavanje sa razbojnicima jer nisam ZORO da delim pravdu. Ljudi, lep je dan i vreme je idealno za vožnju a čujem da će ceo Oktobar biti lepo i to su dobre vesti, jebeš budalu na skuteru! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cuj, opsovala ga.... Pa ja im u takvim situacijama izgovorim takve stvari da meni samom bude neprijatno posle par minuta, a jos obavezno dignem vizir da moze da me cuje.... Jednom mi je lik presao tockom preko stopala na pesackom prelazu. Sigurno je cuo sta sam rekao njemu, njegovoj majci, sestri itd, ali je samo nastavio dalje. Zene cesto zasluzuju batine, kao i muskarci, nema tu diskriminacije, ali iskustvo mi govori da je tip koji tako krene na zenu, a pri tom je kriv, obicna gnjida i ni pod razno ne bi tako postupio da je bilo kakav muskarac bio na mestu te devojke, nego bi se pravio da nista nije cuo i otprdeo bi dalje.... Naravno, ko je dovoljno pametan i smiren, da ne kazem mudar, da iskulira budalu, duboko udahne i nastavi dalje, jer nikad se ne zna sa kakvim maloumnikom ima posla, to je najbolje! Ja sam nazalost sve samo ne mudar. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...