Lad 207 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepom druženju,drago mi je što sam upoznao još dobrih ljudi s foruma .Naše mašine,inače svih generacija...pristiže pojačanje...isčekivanje roštilja...roštilj majstori(rne vato krivinu inako je iz Leskovca )...stiže klopa-u turama...i bio i scuba...zaista lepo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 29, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,sjajno,carobno.Ima jos zivota. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 77 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike! Bravo ljudi, svaka cast na organizaciji! Zao mi je sto nisam mogao doci pa se nadam da ce jos biti ovakvih izleta! Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sam pocetak,normalno kod pumpe.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sam kuci, usput me ujela zolja, uletela mi u rukav (tj ne znam ni sam kako) :'( sva sreca dobro sam, stao sam pored puta i iskulirao se. Odoh se istusiram, a posle toga stizu obecane slicice PS KO NIJE BIO, NE ZNA STA JE PROPUSTIO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad samo da pokusam da okacim slike, jel si ti bese snimao nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima još jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još par komada 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džimba 12 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NTV 650 revere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad samo da pokusam da okacim slike, jel si ti bese snimao nesto? Jesam, snimao sam, pogledao sam snimak, ali nije nesto ispao jer nije predvidjen aparatic za to. Mogao bi snimke postaviti stefgi ako uspe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 29, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja kuci,prelepo druzenje i pre svega divni ste ljudi i drugari,veliki pozdrav za sve Vas jos jednom. Postavicu i ja nesto slika samo da malo odmorim. Vacro od mene imas desetku za rostilj,mada znam da je tajna u drvima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džimba 12 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NTV 650 revere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da pocnemo Okupljanje kod Marakane na NIS-ovoj pumpi: kumchica, kumche i Djorke A stize i ostala ekipa :moto3: XL 700V :ooo: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja kuci,prelepo druzenje i pre svega divni ste ljudi i drugari,veliki pozdrav za sve Vas jos jednom. Postavicu i ja nesto slika samo da malo odmorim. Vacro od mene imas desetku za rostilj,mada znam da je tajna u drvima E pa hvala, i ja mislim da je u drvima tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo mi stoji, oces da kupis moj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džimba 12 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NTV 650 revere Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo mi stoji, oces da kupis moj motor? jesi video onu fotku: sve trandze poredjane ko' vojnici a revere im pokazuje auspuf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje Grmljavina kroz Beograd Negde u planinama divne Srbije Lad To je ta ekipica U blizini Kosmaja Mesto gde cemo se druziti i bolje upoznati, a i opustiti uz gey pivce i rostiljce Rne i Djordjino Malo smo se namucili da zapalimo vatru, ali rezultat... PS tajna rostilja u drvcima Ekipica 14 Transalpina je bilo ukoliko se ne varam Nazalost dalje nisam slikao tokom pecenja, posto sam bio glavni kuvar tako da sam bio zauzet, ali je ovo rezultat posle pecenja i posluzenja, svi siti i nasmejani :jee: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da polako zavrsavamo Od najstarijeg do najmladjeg Od najmladjeg do najstarijeg Levo najlepsa transalpina, desno najruznija kako kazu neki :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: BJB clanovi Vacr0 kumche Rodic rne Lad scuba Djordjino Marre Djorke skuteras stefgi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan I za kraj one najjjbolje Transalpine Ekipa na broju Hvala svima na odlicnom provodu i sto ste mi ispunili ovaj dan osmesima vasim! Drago mi je da smo se upoznali i druzili, slatko ismejali i ispricali, vozili i razmenili iskustva. Upoznao sam nove prijatelje i zao mi je sto jos neki clanovi foruma nisu dosli. Sledece godine pravimo opet skup, pa se nadam da ce nas se vise prijaviti iako je skup na vreme najavljen. PS Trenutno mi prolazi kroz glavu misao o osnivanju TA kluba SRBIJE Pozdrav svima! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo mi stoji, oces da kupis moj motor? jesi video onu fotku: sve trandze poredjane ko' vojnici a revere im pokazuje auspuf A video sam, mogu samo da kazem da je to jedno nepostovanje i nekultura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 29, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za vasu ideju i realizovano,lepo druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za druženje - hehe, samo TA. Žao mi je što nisam mogao doći. U subotu je bilo odlično vreme za vožnju, toplo i bez vetra. Prešao sam oko 300 km. Nego, kada će te ponovo da se družite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...