kumche 333 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme je okupljanje,nemoj da bude pre 11h jer su bas hladna jutra a recimo ja imam preko 200 km do tamo a RNE iz Leskovca jos vise. Predlog...u 11 kod Steka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko malo pojasniti mapu za nas koji slabo poznajemo taj kraj,recimo ja dolazim preko Kragujevca i Mladenovca,cisto malo da znam otprilike gde,sta i kako? U 11 tamo je ok sto se mene tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 23, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko malo pojasniti mapu za nas koji slabo poznajemo taj kraj,recimo ja dolazim preko Kragujevca i Mladenovca,cisto malo da znam otprilike gde,sta i kako? U 11 tamo je ok sto se mene tice Krenes iz pravca Mladenovca ka Sopotu....tj. kod skretanja za Sopot mozemo da se nadjemo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @ marre Ok,moze,pusti mi br tel na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 23, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme bi se nasli na toj NIS-ovoj pumpi? Ako neko ima iz Zr, Ns a ide preko Titela nek se javi da idemo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 23, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme bi se nasli na toj NIS-ovoj pumpi? Ako neko ima iz Zr, Ns a ide preko Titela nek se javi da idemo zajedno 10h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 24, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto ne mogu da se pridruzim Najbolji proizvod Honde (posle TA) u Beogradu VEST 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme bi se nasli na toj NIS-ovoj pumpi? Ako neko ima iz Zr, Ns a ide preko Titela nek se javi da idemo zajedno I ja bih išao samo da ne iskrsne nešto. Bićemo u kontaktu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan predvidja se lepo vreme i oko30 stepeni.Samo nesto malo TA ima u Srbiji,cccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Septembar 24, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 29. septembar, subota? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan 29. septembar, subota? Tako je cika Rajko PS Nadam se da cete doci ti i Joska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Septembar 24, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost ja sigurno neću moći, imam baš neodložne obaveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 77 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ideja. Dosao bih i ja ako stignem! Idem iz NS al cu autoputem do BGa, jel ima jos neko iz NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan još tri i po dana Jedno pitanjce: Da li na Kosmaju bacamo neki roštilj ili idemo u kafanu ili nešto treće? Od ta tri izbora, ja sam za roštilj ili kafanu - to "nešto treće" ne znam koliko je ukusno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 25, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kontam da je najbolje da sednemo npr. u Restoran kod Tome i Nade...ali za svaki slucaj neka ponese svako sebi nesto da klopa...sendvichi i ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno je svejedno da li ce biti restoran ili rostilj, to se mozemo dogovriti, ako je vecina za rostilj, nema problema ako smo za restoran opet dobro, vazno je druzenje :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno je svejedno da li ce biti restoran ili rostilj, to se mozemo dogovriti, ako je vecina za rostilj, nema problema ako smo za restoran opet dobro, vazno je druzenje :moto3: Naravno Samo sam pitao da li neko ima preferencije ka nečemu. Restoran je svakako lakša varijanta i ne zaheva nikakve pripreme. Vidmo se ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za restoran,a i onda nee moram da nosim ćumur .Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u subotu u 10h na Autokomandi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Marre. 2.kumche. 3.Vuleta. 4.Lad. 5.Djordjino. 6.Djorke. 7.Rne. 8.skuteras. 9.Vacr0. 10.IronFloyd. 11.Rodic. 12.gox.? 13.rogaceboy.? 14.bgboki. Au,moze to jos,ajmo napred TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vise sam za rostilj i uzivanje u prirodi na nekoj livadici. Bice lepo i suncano vreme pa nece biti problem zapaliti vatricu. Ja sam mislio da ponesem drva, a ko bi poneo rostilj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vise sam za rostilj i uzivanje u prirodi na nekoj livadici. Bice lepo i suncano vreme pa nece biti problem zapaliti vatricu. Ja sam mislio da ponesem drva, a ko bi poneo rostilj? Ponecu ja resetku i malo cumura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 26, 2012 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, na moju veliku zalost iskrsle neke neodlozne obaveze oko matoraca za Subotu. Tako da sam sprecen za Kosmaj, zelim vam nezaboravan provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, na moju veliku zalost iskrsle neke neodlozne obaveze oko matoraca za Subotu. Tako da sam sprecen za Kosmaj, zelim vam nezaboravan provod A bas sam hteo da cujem tu tvoju grmljavinu . I ja sam vise za varijantu rostiljanja,svi da ponesemo ponesto pa cemo izmiksovati,to bar nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...