MaRRe 983 Napisano Septembar 20, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Posto niko da datum baci na papir ajde neka bude npr. 29.septembar...to je sledeci vikend tacnije subota Predlazem da se okupimo na nekom lepom mestu...npr...Kosmaj...i bacimo nesto na rostilj 1. Marre 2. @scuba Sekta...sekta...nego sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2.kumche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 20, 2012 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 20, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja... ne, ti ne http://www.youtube.com/watch?v=zWgcA4pBelA :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Odličan predlog,iako nas ovaj gosn ronilac ...misim 1.Marre 2.kumche 3.Vuleta 4.Lad 5. a ekipa iz Bg-a (ako se dogovorimo)može npr da krene s pumpe kod steka...samo predlog...i treba nam i neko vreme kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 21, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Po ovome sto Google pokazuje,to je kod Mladenovca? Dolazim i ja ako nadjem to mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 21, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Marre 2.kumche 3.Vuleta 4.Lad 5. Djordjino Jel ovako odgovara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 21, 2012 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja... ne, ti ne http://www.youtube.c...h?v=zWgcA4pBelA :D A ja sam imao ovaj film u glavi dok sam se prijavljivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 21, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako covek vredno pere svoj strokavi TrA Malo pere...malo telefonira Naterao si me...sta mu fali sto je onako blatnjav? PS nisam tu 29.09. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 21, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Šta vas gosn gnjurac ... ? Samo ne razumem kako neko može da vozi TA :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Marre 2.kumche 3.Vuleta 4.Lad 5. Djordjino 6. Djorke Jel ovako odgovara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan zar samo sest sektasa...bruka.Gde ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel primate samo xl600 ili i 650 dolazi u obzir? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 21, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme bi bilo najbolje da se nadjemo,oko 12h? @Skuteras Stavljaj se u spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan TA je TA,godiste i kubikaza su sitnice.Ako cemo ,onda oko deset?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Opet sektašenje! Pa majkumu, stvarno ste vi sa TA nemogući. Gori ste od BMWejaša i махи skuteraša. :D Skubo ti sedis, ognosno vozis se na dva razlicita tocka, marke, opredeli se vec jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan 1.Marre 2.kumche 3.Vuleta 4.Lad 5. Djordjino 6,Djorke 7.Rne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan 1.Marre 2.kumche 3.Vuleta 4.Lad 5. Djordjino 6,Djorke 7.Rne 8.skuteras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. kumche 3. Vuleta 4. Lad 5. Djordjino 6. Djorke 7. Rne 8. skuteras 9. Vacr0 10. IronFloyd Braca dolaze, ukoliko se nesto ne iskomplikuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Septembar 22, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo postaje ozbiljno Predlazem da se nadjemo (oni koji prolaze kroz BG do Kosmaja) na NIS pumpi autokomanda u recimo 10h pa da polako onda krenemo ka Kosmaju. Zanima me da li ste raspolozeni da mi nesto bacimo na rostilj kad stignemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo postaje ozbiljno Predlazem da se nadjemo (oni koji prolaze kroz BG do Kosmaja) na NIS pumpi autokomanda u recimo 10h pa da polako onda krenemo ka Kosmaju. Zanima me da li ste raspolozeni da mi nesto bacimo na rostilj kad stignemo? Odgovara,mada broj prijavljenih jos nije toliko ozbiljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno kao br 11.stefgi,s xl700 v Transalpom ´09 mnooogo lepa mašina.Ako roštiljamo(mislim pečemo roštilj )možda da svako ponese šta hoće da peče,ja bi poneo ćumur,još neki dobrovoljac da ponese gril mrežu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan U koje vreme je okupljanje,nemoj da bude pre 11h jer su bas hladna jutra a recimo ja imam preko 200 km do tamo a RNE iz Leskovca jos vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. kumche 3. Vuleta 4. Lad 5. Djordjino 6. Djorke 7. Rne 8. skuteras 9. Vacr0 10. IronFloyd Braca dolaze, ukoliko se nesto ne iskomplikuje Ti Vacro si prvi ovo sve pomenuo,tako da znas da ti komplikovanja sad nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. kumche 3. Vuleta 4. Lad 5. Djordjino 6. Djorke 7. Rne 8. skuteras 9. Vacr0 10. IronFloyd 11. Rodic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...