brkicNS 139 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Palo mi na pamet da stavim novi far sa bandita ili gsr-a na starog bandita, pa me zanima da li je neko pokusavao, jel pase razmak izmedju vila i jel lici na nesto? ps. dobro bi dosla neka fotka pozdrav, Marko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 23, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da može da se montira, u najgorem slučaju, uz manje prepravke. Napisah ovaj post da bih ti rekao: NEMOJ TO DA RADIŠ, Badža sa klasičnim, okruglim farom izgleda prefantastično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da može da se montira, u najgorem slučaju, uz manje prepravke. Napisah ovaj post da bih ti rekao: NEMOJ TO DA RADIŠ, Badža sa klasičnim, okruglim farom izgleda prefantastično tacnije, badza sa duplim okruglim farom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u louisu univerzalan far sa MT-03 za 115e, podmladjuje svaki motor. Drzace napravi sam, jer je su drzaci skuplji od samog fara.. http://www.louis.de/_20c002740d3640f272e5eca3c8efc81918/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=490&wgr=413&list_total=29&anzeige=0&artnr_gr=10034049 Vidi razliku kad se stavi na triumfa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 24, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jaao vid' sta uradise od Triumpha Taj dupli okrugli far je simbol Speed Triple modela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se,klasika je klasika i speed triple je perverzija ...mada i stim farom dosta dobro izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno mali off ali taj motor je skroz ok po izgledu, estetika vristi, malo vuce na supermotic, mada ne moze bas sa snagom da se pohvali, a i cena mu je jaka, al opet, lep ko lutka ^^ da ne znate mozda nekog ko prodaje polovan MT03 far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12531 Napisano Septembar 26, 2012 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Klasican okrugli far je institucija. Kada vidim onaj vanzemaljski tj. streetfight far umesto orig. okruglog, izazove mi neko gadjenje. Hocu reci da bi bilo lepo da ga zadrzis. Naravno, to je moje misljenje a postupi onako kako TI mislis da je ispravno. Uzput, ako ti je original far, precnika 180mm, H4 sa cistim staklom (bez rasipaca svetlosti, clear glass) mozda bi se dogovorili da ga kupim kada budes montirao drugi. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Vaki je bio moj bandit 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 26, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Alekre je rekao sve, 'beš klasičnog golaća bez okruglog fara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Klasican okrugli far je institucija. Kada vidim onaj vanzemaljski tj. streetfight far umesto orig. okruglog, izazove mi neko gadjenje. Hocu reci da bi bilo lepo da ga zadrzis. Naravno, to je moje misljenje a postupi onako kako TI mislis da je ispravno. Uzput, ako ti je original far, precnika 180mm, H4 sa cistim staklom (bez rasipaca svetlosti, clear glass) mozda bi se dogovorili da ga kupim kada budes montirao drugi. Pozdrav! Nemam klasicni okrugli nego dupli okrugli, ne vidi se najbolje, ali je dobra fotka http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/313689_10150450951014743_670281490_n.jpg Necu ga menjati, samo me je zanima da li je neko tako nesto radio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Vaki je bio moj bandit 400 Nije sto je tvoj, al mnogo je ruzan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...