BMW K1200R 1245 Napisano Septembar 19, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko trazi ocuvan GS iz Nemacke nek se javi, poznajem i vlasnika i motor: Motor sa nalazi u Dizeldorfu ! http://www.gs-forum....j-2000-a-77371/ 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koliko jos moze para da izadje na moje ime, havala i poz. Hteo bi jednog ovakvog! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 237 Napisano Septembar 19, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Carina i porez nikako ne smeju da pređu 1000€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1245 Napisano Septembar 19, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su okvirni troskovi: 120 EUR avionska karta do Dizeldorfa (JAT) 110 EUR izvozna papirologija sa tablicom 11 EUR notar. 180 EUR gorivo do Srbije 80 EUR za 2 prenocista do Srbije 20 EUR drumarina za Austriju i Madjarsku 850 EUR Carina, porez i špediterske usluge. 240 EUR Tehnički pregled, usluga agencije, sve takse i ostalo za registraciju 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Septembar 20, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A postoji i varijanta da se kombijem doveze motor iz Dusseldorfa za mnogo manje para. Ako vam treba kontakt prevoznika - saljem na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1245 Napisano Septembar 21, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan, zadnja cena je : 4.000 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4329 Napisano Septembar 21, 2012 Ne silazi, 6653 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Odlična prilika, a pošto Milan poznaje vlasnika, može se kupiti i na neviđeno i onda pored suve cene samo stotka za dovoz ko što Gojko preporučuje. Radi ilustracije, ja za moj ne bi ni dobar dan reko ispod 4, jes da je top, al ipak je ovo ne srpski motor, što je bitna razlika. Kud ne nalete lane kad sam jurio Bembaru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1245 Napisano Septembar 21, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlična prilika, a pošto Milan poznaje vlasnika, može se kupiti i na neviđeno i onda pored suve cene samo stotka za dovoz ko što Gojko preporučuje. Radi ilustracije, ja za moj ne bi ni dobar dan reko ispod 4, jes da je top, al ipak je ovo ne srpski motor, što je bitna razlika. Kud ne nalete lane kad sam jurio Bembaru. Bice, bice, nisam dzabe u ovom Dizeldorfskom "BMW-KLANU" www.stammtisch-biker.de sa preko 150 BMW drugara i drugarica. Sastajemo se svakog 1. Cetvrtka u mesecu i skoro svaki put neko nesto hoce da proda i da se ponovi, a posto skoro svi vracaju svoj BMW motor na otkup lokalnim BMW-dilerima, moze uvek nesto povoljno da se nadje, jer kad dodje motor u ruke preprodavca, ode cena na gore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1245 Napisano Septembar 21, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako neko trazi BMW-a, slobodno nek se javi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno za sada premonogo para!! Ovo su okvirni troskovi: 120 EUR avionska karta do Dizeldorfa (JAT) 110 EUR izvozna papirologija sa tablicom 11 EUR notar. 180 EUR gorivo do Srbije 80 EUR za 2 prenocista do Srbije 20 EUR drumarina za Austriju i Madjarsku 850 EUR Carina, porez i špediterske usluge. 240 EUR Tehnički pregled, usluga agencije, sve takse i ostalo za registraciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam listao oglase na tom forumu, ali nisam video F800GS ... ili ja ne umem da nadjem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1245 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam listao oglase na tom forumu, ali nisam video F800GS ... ili ja ne umem da nadjem... Pogledaj ovde, svaki dan preko 50 oglasa za razne GS - modele i opremu: http://www.gs-forum.eu/biete-privat-105/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam listao oglase na tom forumu, ali nisam video F800GS ... ili ja ne umem da nadjem... Pogledaj ovde, svaki dan preko 50 oglasa za razne GS - modele i opremu: http://www.gs-forum.eu/biete-privat-105/ Hvala, ali tu sam i gledao... ... ili ja ne umem da nadjem... :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1245 Napisano Octobar 4, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...