lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 20, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koje i gde da kupim, LEDove za glavni far, umesto H4 60/55w ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Septembar 20, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Koje i gde da kupim, LEDove za glavni far, umesto H4 60/55w ? Ne bacaj pare, ne vrede (mislim pare vrede, ali sijalice jok) Ja sam probao neku zamensku led sijalicu koja kao navodno moze da zameni H4 ali je svetlo preslabo, moze da se koristi u varijanti kao dnevno svetlo, ali za iole ozbiljnije osvetljavanje puta i voznju nocu mrka kapa (osim ako se ne otvoris dobrano dobro kinte pa pazaris nesto sto sada nose novi audiji i mecke) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 20, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio, hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...