frenky011 0 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki burgman Prijavi odgovor kao problematičan Kao sta rekoh zdravo zivo dobri ljudi, evo i ja malo da se druzim sa vama jer videh ovde dosta zanimljivh stvari oko motora a i da naucim nesto novo, vozim burgmana trenutno jer i zena pored mene ga vozi a inace sam ranijih godina vozio kawu gpz 550.... odoh da vidim sta sve ovde ima pametno pa se druzimo nadalje .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav frenky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Vozim gpz trenutno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...