Jump to content

Moto Zajednica

A-kategorija, KONAČAN VODIČ ZA POLAGANJE - Ova upustva više ne važe

Recommended Posts

• Zainteresovan, 592 postova
  • Motocikl: Stalno neki drugi :)

Ne salim se tako je ispalo,prevarise me ja platio coveku pre 3 god da mi to regularno zavrsi,a on samo pecatiro nije me zaveo u sistem.I to tako stajalo 3 godine ja vozio normalno ,zaustavljali me ,sve bilo ok.I pre nekih mesec dana,posto sam zaboravio dozvolu ,pandur kao jel imas A,ja reko imam al mi nije tu dozvola,odem kuci donesem,on u medjuvremenu proverio motorolom da nije zavedeno,uzme mi dozvolu na vestacenje i utvrde da je pecat original ali da me nema u sistemu.Eto to je ukratko,tako da neka stoji da bude za nauk svima,a ju cu sad da popijem finu kaznu za to sto sam hteo na brzinu i bez muke A!! :-\

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

Bolje obojica editujte postove...u najmanju ruku nije edukativno za mladje narastaje.

Veliko izvinjenje, nisam mislio ništa loše, samo sam hteo da mu skrenem pažnju...

Bolje obojica editujte postove...u najmanju ruku nije edukativno za mladje narastaje.

Evo ja se izvinjavam svima,predpostavljam kako je izgledalo ono sto sam napisao ali ukratko sam objasnio u narednoj poruci,pa mislim da je jos edukativnije ako ostane.Kao sto rekoh za nauk svima!

• U prolazu, 95 postova

danas sam se cuo sa instruktorom, treba da preuzme novi skuter (125 ili 150cc) automatik!!! ja ga pitam kako moze automatik na polaganju on kaze da moze... a inace to je drzavna auto skola!  ;D

Sve se moze ovo je SRBIJA! Ja sam polagao na Liberty-u skoro bez kocnica,sa krivim prednjim tockom,bez kacige radio poligon(pandur nam rekao)! Jel treba jos nesto da ti pricam!

haha, ja polazem na tom motoru :D I sta ima veze kad ste svi polozili ;) Inace ja sam uzeo opciju da se obucavam na njihovom motoru, upravo ovom Libertyju :D

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Vise stotina puta reklamirana na ovom forumu draga nam AUTO SKOLA "RAK" NOVA PAZOVA (kod LUKOIL pumpe levo) br. telefona vlasnika Mileta je 063/362-507 prvo sledece polaganje je sutra 22.09.'09!

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

demant

ja placam moto obuku 40 moto casova na njihovom motoru 6 480,50 dinara

Verovatno da si u pravu ali ja sam pitao u nekoliko skola u Bgd-u i rekose mi 40xcena jednog casa 400-500 din i dodjes do cifre(~16000 din) koja je 3x veca od pandurske L tablice(mene je ceo proces kostao malo vise od 17000 din-lekarsko-2700,L tablica-7000,skola-6500,nov obrazac dozvole,slike,upis kategorije-1000),opet kazem ovo je situacija u Bgd-u u par skola ne mora da znaci da se neko nije setio pa spustio cenu da bude konkurentan kao ta AS u Temerinu!

Vise stotina puta reklamirana na ovom forumu draga nam AUTO SKOLA "RAK" NOVA PAZOVA (kod LUKOIL pumpe levo) br. telefona vlasnika Mileta je 063/362-507 prvo sledece polaganje je sutra 22.09.'09!

Jos jedno hvala

• Svrati ponekad, 136 postova

ko je danas bio na polaganju u Raku dajte molim vas rezultate, koliko vas je bio i da li ste svi polozili

Bilo je 20-tak kandidata za A.Testove nije prosao samo jedan lik,dok su voznju,cini mi se,svi prosli...

Sve je laganica sto se tice polaganja,samo se pripremi za debelo cekanje...Mi smo dosli oko 9.30 a ostali do 8 uvece dok nisu sve zavrsili...

Sve ljudi fino objasne,i za poligon i za 'gradsku' voznju,mada nema sta da se mozga,jer su policajci ok likovi i maltene poligon i ne gledaju jer u isto vreme voze i auto,i motor,i kamion i autobus...

Gradska je jedan krug,sve u levo skretanje,nema ni semafora...Bitno je da se propuste druga vozila sa desne strane i to je to u principu...

Vozili smo Keeway od 150cc,mada ce za sledece polaganje biti opravljen i Liberty...

Sve u svemu,svaka preporuka za ovu auto skolu :wink:

• U prolazu, 95 postova

Hvala puno na informacijama, ja sam najverovatnije u toj drugoj turi. Strpljenja imam, to nije problem. Doci cu sa automobilom, ubacim neke grickalice unutra pa laganica :D Jel ste vozili gradsku voznju od "Dukata" pa hvatali krug po onim ulicicama? Ja sam tu pre 11 godina polozio za "B" kategoriju, mada tad panduri i nisu bili fini i korektni, sve neke skotine bile, ali izgleda su ti likovi odavno u penziji :D

Svima koji su polozili cestitam i zelim da uzivaju u voznji

• U prolazu, 24 postova

A neka preporuka za auto skolu u beogradu? Uzeo sam danas L tablice, za 15 dana vracam pa da se to polozi. Inace sve u vezi L tablica kosta i dalje oko 7500din.

• Svrati ponekad, 136 postova

Hvala puno na informacijama, ja sam najverovatnije u toj drugoj turi. Strpljenja imam, to nije problem. Doci cu sa automobilom, ubacim neke grickalice unutra pa laganica :D Jel ste vozili gradsku voznju od "Dukata" pa hvatali krug po onim ulicicama? Ja sam tu pre 11 godina polozio za "B" kategoriju, mada tad panduri i nisu bili fini i korektni, sve neke skotine bile, ali izgleda su ti likovi odavno u penziji :D

Svima koji su polozili cestitam i zelim da uzivaju u voznji

Tako je vozi se od kafane Dukat,pa onaj mali krug...laganica  8)

Srecno i tebi na polaganju  :)

A neka preporuka za auto skolu u beogradu? Uzeo sam danas L tablice, za 15 dana vracam pa da se to polozi. Inace sve u vezi L tablica kosta i dalje oko 7500din.

Ja bih na tvom mestu otisao u Pazovu.Em vozis automatik,em te nece cimati ni 10% kao u Bg...

pozz

• U prolazu, 95 postova

Hvala, nadam se da cu i ja poloziti iz prve :)

I ja se slazem za Pazovu. Ne moras ovde da dolazis i vozis, uzmes lepo "L" tablicu i izvozas dve nedelje i posle dodjes u Pazovu samo na polaganje i posle na proslavu u pub "Two Beers" na crno Niksicko :)

• Svrati ponekad, 180 postova

da vas pitam nesto........ako bih uzeo A kategoriju pre ovog novog zakona a nemam navrsenih 18 godina da li bih imao onaj limit da sa 18 godina mogu da vozim samo do 35kw???

• Svrati ponekad, 210 postova

Ljudi zna li neko da li u Obrenovcu ima neka auto-skola u kojoj moze da se polaze na skuteru 125ccm posto sam cuo da nije moguce polagati na skuterima a ubedjen sam da sam vidjao, i koliko bi polaganje trebalo da izadje (sve ukupno, odprilike)?

Sad sam malo citao i nasao sam vecinu odgovora!  ;)  ;D

• Drug član, 1025 postova
  • Motocikl: Lep

Da se i ja upisem. Trebao sam jos pre 3 meseca da polazem, ali na kraju sam tek sada.

Verovatno je vec pisano, ali ako nekoga mrzi da cita.

Moze se izvaditi L tablica (15 dana) i posle toga se ide u neku autoskolu i izlazi se na polaganje. Naravno, prvo testovi za A, a, ako imate vec B kategoriju, onda radite samo 2 lista, umesto 3 (i misilm da ne smete napraviti ni jednu gresku).

Druga varijatna je da platite kao obuku u autoskoli, onda vam ne treba L tablica, ali morate cekati 25 dana od dana vadjenja lekarskog, uglavnom je ta varijanta jeftinija, ali nema voznje kao kada imate L.

Na polaganje mozete izaci svojim motorom, motorom od autoskole ili da pozajmite motor (ali morate imati valjda neko ovlascenje).

Prvo ide poligon, prednja zaustavna, pa osmica. Sto se tice te osmice sto je svi spominju je jednostavna, mislim da cete  posle 2 kruga da je radite bez ikakvih problema i ako je nikada mozda niste probali ranije, mada je bolje da se radi sa nekim manjim motorom, tj. lakse. Zatim voznja i to je to.

E sada, ako hocete da sto "lakse" prodjete, izaberite autoskolu u nekom manjem mestu, jer cete tu i polagiti za motor. I naravno uz normalnu voznju i malo srece (da nije neki nakurceni pandur i slicno) polozicete :).

pozz

• Svrati ponekad, 210 postova

u obrenovcu kod sretena veresije ako se ne varam polaže se na liberty ili tako nešto tel 063368357

Kako se tcno zove skola? Hvala na broju.

Polaganje je 250e koliko sam shvatio sa sve L tablicom i polazes dok ne polozis. Sad da li je to skupo ili su to cene?

i polaze se na vespi sa brzinama

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja