StevaGaleb 76 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve fabulozne zute gsp autobuse koji me načade na semaforu kao suvi vrat Kad pomenu zute autobuse, meni se u poslednjih par dana desilo par puta da vozac istih da migavac u trenutku kad skrece u moju traku a ja nemam gde sem napred ...juce sam se jedva provukla, cula sam sirenu auta koji je isao iza mene i videla u retrovizoru da stoje i bus i automobil, ne znam da li je doslo do kontakta izmedju njih. Valjda su i oni poludeli zbog ovih guzvi... Ne znam sta nije uredu sa njima, izgleda da su skapirali da imaju prednost kada izlaze sa stanice pa koriste to po svaku cenu. Meni se desilo jedno sigurno 4 puta da u momentu kada sam bas pored bus-a, on covek da levi migavac i krene mrtav ladan da mi svira i lagano me gazi...jebe se njemu sto ja nemam gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_vb 42 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za trsteničana iz ford eskorta, zatamnjena stakla, koji me je zamalo ubio na magistrali dok je preticao meni u susret i pritom telefonirao, bar je bio dovoljno priseban da se izvini kada sam ga sustigao i zaustavio nasred puta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Octobar 4, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahahaha koja tema! 'ajd i ja da pozdravim dečaka na skuteru u Južnom Bulevaru koji vozi bez kacige, prolazi na crveno dok desnom drži gas u levoj pljeka, a ramenom drži telefon na uhu - LEGENDO! i devojčicu koju viđam po centru na skuteru sa cvetom u kosi i kacigom na laktu, priznajem brža si od mene 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_vb 42 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan alal mu k...c ! ili je prevežban, ili je pljedža klot da se ne umaže od priloga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve Trsteničane... Obećavam da ću, kad budem našao vremena, sesti i napisati jedno vrlo elaborirano uputstvo za upotrebu migavaca na svim vrstama vozila na 4 točka, kao i da ću se truditi da budem malo manje transparentan, kako bih bio uočljiviji na 30-tak metara od automobila, čiji vozač, gledajući (očigledno) kroz mene, daje gas i sa parkinga izleće pred mene, a na ulicu u centru Trstenika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju pozdravljam i babu i dedu na traktoru koji se kretao bez svetala u mrklom mraku a kada smo se mi drznici vracali sa skupa u Trsteniku i naisli na njih ni krive ni duzne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 4, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim nekog tuta-mutu koji je izašao na sred Bulevara Oslobođenja u ponedeljak na nekih 20-30m ispred mene i nije se pomerio dok ja nisam stao.................zatim se vratio na trotoar............ Neverujem da je sam znao šta je hteo........... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim ja lika u skodi pick-up-u, genije je jedva zakocio kojom se silinom zaleteo iz sporedne ulice, zamalo da se polupamo i on i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Octobar 4, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav teči i tetki iz Majljurevca, kao i mnogobrojnoj rodbini! Staru majku iz Ćirikovca, kao i malu Nenu i njenu familiju! Pozdrav iz daleke Nemačke iz Klagenfurta od Kreke! P.S.: Vratite na POSELO!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 4, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Bambi, razvedri se druže Nije sve tako crno kako se tebi čini Ovo je tema za želje i pozdrave ali nema veze sa Poselom. Opusti se i uživaj Ili ne otvaraj ovu temu ako ti se ne dopada Ajmo narode, želje i pozdravi Ojhaaaaaaaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan 'ajd i ja da pozdravim dečaka na skuteru u Južnom Bulevaru koji vozi bez kacige, prolazi na crveno dok desnom drži gas u levoj pljeka, a ramenom drži telefon na uhu - LEGENDO! Ahahahah pa ovo je presjajno covek je vise od legende Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 4, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim svoju devojku koja mi je danas kolenima pomerila bubrege a šakama me nabila na rezervoar prilikom jednog jačeg kočenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 4, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim policajca na GSXR-u koji mi se kulturno bajkerski javio iduci mi u susret (upaljeni bliceri). I da pozdravim jednog starijeg kolegu na Keeway Speedu pored kog sam cekao zeleno na semaforu i koji mi rece da vozi taj mali motor zbog godina i tezine. Ja mu rekoh da njegov motor zato trosi 5 litara manje od mog. Takodje da pozdravim i lika u crvenom pikapu koji je video da ne mogu da se provucem izmedju dve kolone vozila na semaforu, pa se pomerio u desno da mi napravi mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Octobar 5, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Bambi, razvedri se druže Nije sve tako crno kako se tebi čini Ovo je tema za želje i pozdrave ali nema veze sa Poselom. Opusti se i uživaj Ili ne otvaraj ovu temu ako ti se ne dopada Ajmo narode, želje i pozdravi Ojhaaaaaaaa... Ma, opušteno! Samo sam se malo zezao na temu pozdrava... Ja bih ovde (na žalost) svaki dan po nekoliko puta pozdravljao ljude, jer i sam znaš da se ove stvari svakodnevno dešavaju! Pokušavam da povučem paralelu izmedju "poselo" generacije i ovakvih "vozača". Crnilo je u tome što je kultura postala sasvim individualna pojava, a te ludorije za volanom sve masovnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Octobar 5, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav slatoj dečici u plavoj astri, spasili ste taticu danas da mu ne ----- ----- http://www.youtube.com/watch?v=SO2QwVabeT4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 5, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @Bambi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko pozdrava vredi ovaj snimak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan O.O...jel se ovi trkaju ili samo pijani kao majke? A ovakvu srecu nisam davno video (sad govorim o motociklisti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za dvoicu plavaca na aprilijama koji su me obisli sa desne strane elegantno nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Octobar 6, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za kolegu koji se zaustavio na sred Takovske kako bih se ja sa trotoara ukljucio u saobracaj! Ja gledam i ne mogu da verujem, retko je to u danasnje vreme. Takodje, pozdrav za prokleto slatku devojku kojoj sam stao na pesackom, osmehom mi ulepsala dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za seljačinu iz Smedereva koji nije stao na stop, isekao mene, umal ne pregazi čoveka i kuče na pešačkom i još mi kaže (kad sam ga kasnije pitao na semaforu šta mu bi) "pa koj ne mož da se snađe na ulicu ne teba ni da izlazi iz avlije". Pozdrav za vozače crvenog Dobloa i sivog fokusa koji se makoše malo u stranu da se provučem između njih na semaforu. Fini neki ljudi. Šteta što je takvih zanemarljiv broj. Pitanje za sve: da li se zahvalite kad se neko pomeri da se provučete motorom? Ja to ne propuštam da učinim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 6, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Octobar 7, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek, ako okolnosti dozvoljavaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek! Doziveo sam da mi i vozac nekog omanjeg kamiona odpozdravi sa "Ziv bio!". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Octobar 7, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za kolegu na nekom Midi skuteru u plavoj jakni i sa nekim slemcicem, koji me je tako dusmanski isekao, zatvorio prolaz i jos prikocio, a ja sam bio sa detetom na motoru i bilo je onako malo... A tom detetu moze samo da zahvali sto ga nisam zaustavio na sledecem semaforu i prebio ko konja. A, sa druge strane pozdrav i za vozaca kamiona (FAP) sa prikolicom, koji je video da sam se precenio na auto-putu ispred Laste gde su radovi i suzenje (gde se lagano suzava krajnja leva traka), pa se pomerio u zaustavnu traku da ja ne bih pokupio nekoliko onih srafiranih(crveno-belih) tabli u zaustavljanju. NARAVNO, da sam podigao vizir i zahvalio mu ovako, usmeno! Mislim, nisam mu samo mahnuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...