Okrug 1 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako treba mi predlog u koju boju da ofarbam piaggio zip 2002 god skuter me extra sluzi pa imam nameru citavog da ga farbam da sredim u neku mocnu boju pare nisu problem nego mn je bitno da taj skuter bude izgledao mocno i sta u koju boju da farbam moze li preko photoshopa da se uradi nesto da vidim kako ce da ispadne :DD Znaci svaki predlog cu da prihvatim farbam u unutrasnjost motora jel je izbledela sve samo dobar predlog mi treba ja to necu farbati nego lakirer samo mi treba predlog u koju boju sta i gde :DD Hvala vam unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan izguglaj brate pa vidi,imas na netu u milion boja i kombinacija... ona koja se meni svidja tebi nece itd...bar je to moje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Septembar 12, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti ovako nesto pomogne? http://www.autofolije.co.rs/linked/tone%20card%20oracal%20641.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A kako se po zakonskom pitanju regulis to menjanje boje motora? Treba li da se prijavljuje to u SUP ili slicno, i da li moze sve da se farba ili treba nesto da se ostavi u staroj boji, kao na primer kod auto gde se kosevi ne farbaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Septembar 12, 2012 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Domino brate!!!Blanco&Negro....ono,klasika i taj fazon...Može i varijacija boja,po želji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti par upadljivih kombinacija: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Zipić dvotaktni je žiškica jedna,tako da bi boje trebalo da odslikaju njegov personality.Što luđe kao Mizuno patike i samo zezanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okrug 1 Napisano Septembar 14, 2012 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan @nolezmaj po mn se svidja najviasee 3 kombinacija nije losa nisu lose nalepnice samo mn motor je carinjen nije reg ako ga budem u drugu boju farbao da li cu moci da ga reg motor je crn i na papiru pise da je crn svidja mi se kombinacija crne i ovi neki delovi crveni manji i felne :DD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...