pronto 6800 Napisano Septembar 27, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ova su dva Dukatija ista samo na prvi pogled. Da ne ulazim mnogo u detalje, ima ovde ko ove sprave poznaje mnogo bolje nego ja... Normalno je i ocigledno da je razlika u radnoj zapremini, ali ono sto ih zaista razlikuje je snaga. Po mom misljenju na 600 jedva primetna, ipak vrlo upotrebljiva i uvek prisutna (vise zbog obrtnog momenta karakteristicnog za V2). Na 900 je to druga prica. Ja kao neko ko je prakticno posedovao samo japance sa 4 u redu, trebalo mi je malo vremena da se u probnoj voznji naviknem na otvaranje i jos vise na zatvaranje gasa, pa zatim i na momenat i snagu kocenja. Sa 600 mozes i da se poigras, 900 to ne dozovljava. Sigurno ne posle samo par desetina kilometara. Probao sam ja posle i jace i brze, ali ovaj susret je bio dobra skola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5058 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, zar nije Monster u konkurenciji sa japancima poput Suzukija SV, i slicnim nakedima od 600/650 kubika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom što se M600 tiče, ciklistika,ležanje, kočenje za dva koplja su bolji od direktnih konkurenata poput Honde CB 500, Kawasakija ER5 ili dvocilindričnog Suzukija GS 500. Znam, sada ćete mnogi pomisliti:"gdje ovo talijansko sranje uspoređuje sa japancima", ali odgovorno tvrdim da svaki M600 koji je uredno održavan može preći isto i više kilometara kao i ovi motori, samo što za razliku od njih pruža puno bolji feedback i užitak u vožnji. Konji kod Ducati motora nisu usporedivi, Ducati oduvijek deklarira snagu na kotaču, za razliku od japanskih konja na radilici, a i dvocilindrični"pompone" malo drugačije ih ispoljava. Ovde si ih uporedio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan ...vou vou vouu ,polako...koci ! Mozda ovo je neki neuspeli citat,i produkt brisanja nekih kometara,ispravite me ako gresim,ali... Kolega "john doe" ,ti poredis M600 vs. GS500,ER5 i CB500 ? Pa necemo mesati frogs and grandmothers.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 19, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Vidjam stalno jedan crni u nisu sa 2 fara ima druge topove pozadi nisam stigo da vidim koji su. Motor se extra cuje, extra izgleda , mozda legne neki u buducnosti kada bi nasi spustili cene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan ...vou vou vouu ,polako...koci ! Mozda ovo je neki neuspeli citat,i produkt brisanja nekih kometara,ispravite me ako gresim,ali... Kolega "john doe" ,ti poredis M600 vs. GS500,ER5 i CB500 ? Pa necemo mesati frogs and grandmothers.. Ja sam citirao kolegu M900 koji je kasnije obrisao post, dakle gresis, ja pokusavam da obrisem citirano da ne zbunjuje ali ne uspevam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Octobar 21, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati oduvijek deklarira snagu na kotaču, za razliku od japanskih konja na radilici... Gde si nasao ovu informaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Octobar 21, 2012 Hronični Motociklopata, 7384 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ducati oduvijek deklarira snagu na kotaču, za razliku od japanskih konja na radilici... Gde si nasao ovu informaciju? hehe, i ja se pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan ...vou vou vouu ,polako...koci ! Mozda ovo je neki neuspeli citat,i produkt brisanja nekih kometara,ispravite me ako gresim,ali... Kolega "john doe" ,ti poredis M600 vs. GS500,ER5 i CB500 ? Pa necemo mesati frogs and grandmothers.. Ja sam citirao kolegu M900 koji je kasnije obrisao post, dakle gresis, ja pokusavam da obrisem citirano da ne zbunjuje ali ne uspevam.. A ,onda ok ...vidim da je nesto pretumbano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...