Vespasian Beograd 74 Napisano Octobar 14, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno...to je taj tekst o kome grmi i trese se gora Malo je francuz napucao kilometrazu, ali tim bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 14, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Da,da.....bas tako. Nije napucana kilometraza, napisao je 550 km a u stvari je 530 km tacno putem koji smo isli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duracell 3 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam vespu (PK 125), doduse to sam smatrao samo privremenim i prelaznim resenjem jer sam dobio sina pa sam hteo da budem u "skladu sa situacijom". Nakon tri sezone i voznje po oluji, kisi, zamalo i snegu, shvatio sam da nema mesta mojim predrasudama o Vespi, naprotiv! Kada dodje vreme da se smanje dozivljaji i tockovi, vespa ce biti moja konacna odluka! Svaka vam cast za ovo putesestvije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Octobar 29, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan bravo vesparosi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Octobar 29, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, prelep putopis, jos lepse fotke. I kao sto se iz svega da zakljuciti nije bitna kubikaza, nije bitan model, bitna su dva tocka i zelja da se putuje. Znam gomilu njih koji su slupali silne pare u motore, ali ne sto to stvarno vole vec da bi bili u trendu. Za raqzliku od njih koji se posle odlaska na neki skup udaljen stotinak kilometara osecaju ponosno kao da su vozili Dakar ili isli na Kap Nord, vi cete sutra imati sta da pricate vasim klincima i tako im prodstaknete ljubav prema motociklima. Jos jednom svaka cast!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 30, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan @ Arso,duracell,cvesa Hvala momci...podrska puno znaci za sledece avanture.... Bas tako sutra kad ostarimo srce ce biti ispunjeno lepim uspomenama.Mozda fizicki necemo moci da izdrzimo duze voznje,ali cemo moci unucima da pricamo kako smo se druzili i vozili na 10 cola i 10-12 ks stotinama kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Octobar 30, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Igore i Valjevci. Odlicno putovanje i jos bolji putopis. Oseca se pravi duh moto avanturista koje nista nemoze zaustaviti u nameri da se na dva tocka savladaju kilometri. Podrzavam vas u svim novim planovima za voznje a tebe Igore da nastavis da nam ih ovako lepo opisujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Octobar 30, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bimba Imali smo u planu da ove sezone okrenemo jedan krug Arilje-Ivanjica-Cacak-Kraljevo.Plan nismo ostvarili jer se nisu polopile karte svima iz ekipe.Zato sledece sezone obilazimo i taj lepi deo ove nase Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan sad sam na tenene procitao putopis,i,,,,,,,,,,sta reci,,,ziveliiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 4, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan sad sam na tenene procitao putopis,i,,,,,,,,,,sta reci,,,ziveliiiii :cirka1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 76 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za celu ekipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Novembar 23, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze! Svaka cast za voznju, ovakve stvari mi daju hrabrost da i sam odem negde sa dalje sa motorom od 125 cm Inace, u Njivice idem vec godinama na plazu, najbolja je u tom kraju. Ukoliko budes neki put opet dolazio u taj kraj CG i video beli Suzuki DR 125, obavezno se javi, tu sam ja negde na plazi Ako dozvole obaveze budem i po mesec dana u CG Jedno pitanjce..fora sa nizom brzinom i vecim obrtajima uzbrdo moze da se primeni i na moj DR npr? Isao bih na leto iz Igala za Zabljak sa devojkom pa me zanima da nije previse uzbrdo zbog pregrevanja? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 24, 2013 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka vam cast. Putopis je prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 25, 2013 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan jeste da je proslo dosta vremena od te voznje....Hvala,znaci da se ipak citaju putopisi. @ Petar Druze pravilo je da nema pravila....moras da slusas masinu i vidis kako vuce i nosi se se brdom. U principu ni jedna masina nece da se gusi i davi pogotovo u usponu.Sam to moras da osetis,niko ne moze da ti kaze kako ces da je vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je jasno, ja mislio ima neka fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Novembar 20, 2019 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan predivan putopis sve pohvale lepo i opsirno napisano . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1833 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 1391 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan predivan putopis sve pohvale lepo i opsirno napisano .Joś koliko ti fali do stotke?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5702 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 2527 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Druze tema 2013, al sve si bolji, bilo je 2007 sad polako stizemo u 2019tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1257 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 998 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja vas stvarno ne kontam... Putopisi i jesu pisani da ih se cita godinama, kako ko novi dodje. Jel' zabranjeno komentarisanje novim clanovima? On napise post i pohvali putopis a onda vi pametujete i spamujete svojim komentarima. Ko je gori? Evo ne znam vi procijenite. 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5702 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 2527 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Meni zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Novembar 21, 2019 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo , naravno da sam video da je tema iz 2013. nisam nikog uvredio temu sam pohvalio nadam se da je ova a i ostale teme napisane da se citaju pogotovo putopisi . meni MOJI postovi nisu uopste vazni koliko ih imam , ovde sam nov a u motociklizmu sam oko 15 godina .pozdrav svima . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5702 Napisano Novembar 21, 2019 Drug član, 2527 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, nidza vespa said: zdravo , naravno da sam video da je tema iz 2013. nisam nikog uvredio temu sam pohvalio nadam se da je ova a i ostale teme napisane da se citaju pogotovo putopisi . meni MOJI postovi nisu uopste vazni koliko ih imam , ovde sam nov a u motociklizmu sam oko 15 godina .pozdrav svima . Salimo se nidzo malo, no stress 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 24, 2019 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije kasno osveziti lepe uspomene.... Hvala svima koji je i dalje pominju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...