orange 0 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan planiram da kupim neki polovni honda transalp. pa me interesuje, na sta treba obratiti paznju sem godine proizvodnje? kako da znam dal je motor ocuvan i vredi li koliko prodavac trazi? cuo sam da kilometraza ne znaci puno jer moze da se resetuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan samo srce pomaze pri takvoj kupovini!! Ne slusaj nikoga i uzimaj ako ti se svidja, neces pogresiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan e neka si mu rekao.. samo slucaj svoje srce a posle ces novcanik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan mi popravljamo te sto slusaju kardio emocije a ne agregat motocikla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan e neka si mu rekao.. samo slucaj svoje srce a posle ces novcanik... Jako lepo srocena a i tacna recenica ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 10, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako gledas transalpa koji je 15+ godina star, moras da budes svestan da je uprkos kvalitetu, mator bre. Ako naletis na primerak koji je mazen i pazen - na konju si. Rekao bih - sreca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Septembar 10, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan planiram da kupim neki polovni honda transalp. pa me interesuje, na sta treba obratiti paznju sem godine proizvodnje? kako da znam dal je motor ocuvan i vredi li koliko prodavac trazi? cuo sam da kilometraza ne znaci puno jer moze da se resetuje? Sto bi rekli stari latini, koska je bacena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orange 0 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovorima. nije nikakva 'koska', video sam vec jedan na oglasima koji bi odmah kupio, nego imam drugi problem. (mozda je malo offtopic). naime nemam garazu, pa se brinem da ga ne ukradu iako ima preko deset godina. a verovatno tako mator motor ne treba drzati napolju. mislio sam da mozda uzmem ono kasko osiguranje ili mozda nabavim neki alarm, ciradu i katanac. edit: upravo videh da izgleda niko ovde ne nudi kasko osiguranje od kradje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 14, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovorima. nije nikakva 'koska', video sam vec jedan na oglasima koji bi odmah kupio, nego imam drugi problem. (mozda je malo offtopic). naime nemam garazu, pa se brinem da ga ne ukradu iako ima preko deset godina. a verovatno tako mator motor ne treba drzati napolju. mislio sam da mozda uzmem ono kasko osiguranje ili mozda nabavim neki alarm, ciradu i katanac. edit: upravo videh da izgleda niko ovde ne nudi kasko osiguranje od kradje Upravo tako! Koliko znam, u Srbiji ne postoji kasko osiguranje za motocikle. Ako nemas garazu, racunaj da ces morati da kupis dobar lanac za vezivanje (oko 70-80e)+ceradu (oko 30e), pozeljan je i disk lock itd... A ako zivis blizu neke garaze koja je u vlasnistvu Parking servisa, mozes da zakupis parking mesto za motocikle po ceno od 1.320din mesecno i budes miran srecno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...