Jump to content

Moto Zajednica

orange

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

orange's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. orange

    polovni motor

    hvala na odgovorima. nije nikakva 'koska', video sam vec jedan na oglasima koji bi odmah kupio, nego imam drugi problem. (mozda je malo offtopic). naime nemam garazu, pa se brinem da ga ne ukradu iako ima preko deset godina. a verovatno tako mator motor ne treba drzati napolju. mislio sam da mozda uzmem ono kasko osiguranje ili mozda nabavim neki alarm, ciradu i katanac. edit: upravo videh da izgleda niko ovde ne nudi kasko osiguranje od kradje
  2. orange

    polovni motor

    planiram da kupim neki polovni honda transalp. pa me interesuje, na sta treba obratiti paznju sem godine proizvodnje? kako da znam dal je motor ocuvan i vredi li koliko prodavac trazi? cuo sam da kilometraza ne znaci puno jer moze da se resetuje?
  3. orange

    HJC kacige?

    Hteo bih da kupim neku kacigu, pa sam gledao po prodavnicama. "HJC ZF-10 Rubbertone" mi deluje interesantno. Sta mislite o tim HJC kacigama? Ne bih trosio vise od nekih 100-ak evra, sem ako je bas velika razlika. Nosim naocare, pa mi treba neka koja to uzima u obzir.
  4. orange

    prvi motor

    e, hvala na odgovorima. pa motori koji su moje godiste ('76) su verovatno odavno na otpadu
  5. orange

    prvi motor

    Treba da kupim motor, a ne znam skoro nista o njima (skoro polozih vozacki). Onako po izgledu mi najvise odgovara Honda Shadow/VT serija. Najbitnije je udobnost za duze voznje (zbog kichme). Sta mislite o toj Hondi?
  6. pozdrav ljudi, nov sam ovde i nikad nisam im'o motor. pa reko da se malo informisem pre kupovine i tako to..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja