eagle 1 Napisano Septembar 9, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim forumasima imam kymco agility 50,star 2 god. i od proleca mi kazaljka na kilometar satu zaglavi pa moram bas da udaram po satu da bi se vratila(ne ide mi se u ovl. servis) jel mogu nesto da uradim da to sredim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod majstora sto rade tahografe taksarama imas majstora u ruzveltovoj odma posle nadvoznjaka sa cvicevom.Sa desna ka poncevu ujedno drzi novu i polovnu ooremu pogledaj.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eagle 1 Napisano Septembar 11, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda neko ipak moze da kaze neki savet-da ne idem kod majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...